• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VANEK
    VANEK --- ---
    JUANITA: A proč vůbec, k podnikatelskému jsou nějaké lepší výpisy?
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: wtf...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: ano má. U podnikatelského platíš odchozí platby. Pochybuju, že to lze převést. Zní to nestandardně a to je u mBank vždy problém.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: nevim, jesli mbank nema v podminkach, ze se mkonto nesmi pouzivat k podnikani. bud jak bud, i kdyz bych se asi schoval za autorskou cinnost, tak kvuli prehlednosti, letosni dane byly peklo.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: na co podnikatelsky ucet??
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    vite, jestli lze (snadno) prevest mKonto na podnikatelsky ucet se zachovanim cisla uctu (a vlastnika)? a vubec, nevyplati se za podnikatelskym uctem jit k jiny bance? (vklady hotovosti nepotrebuju, vpodstate mi vyhovuje mkonto jak je, ale mel bych mit podnikatelsky ucet.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MATHEA: jak to říct a neurazit, chlapi breptání obecně nemusí
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    PALEONTOLOG: Jakoze pak by chlapi nemeli problem s tim, ze nemuzou ulozit hotovost?:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    problém je jasnej, je tu málo ženskejch
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: o tom dost vazne pochybuju :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: tak vypravis jak je mbank vlastne na hovno a jsi v mbank auditku, tzn tady drtiva vetsina mbank dlouho a spokojene pouziva (max si to umela doplnit druhym kontem, ktere umi ten zbytek "chybejicich" sluzeb).. tzn zadne adorace nemuzes cekat..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: no nás to vůbec nesere, myslím, že to ty máš nějakej problém :) když se někdo v tomhle klubu zeptá, jestli si myslím, že mBank je pro něj dobrá, tak jsem už xkrát napsal, že pokud pracuje s hotovostí, je FIO mnohem lepší volba, protože mají na každé pobočce pokladnu a přitom jsou poplatkově s mBank nastejno. jen mě pobavilo, jakou jsi z toho udělal kovbojku, proto asi ty reakce. kdybys napsal "u mBank se nedá vložit hotovost, proto jsem si udělal účet v jiné bance", tak tady nebudou žádný reakce.

peace :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: dobry, tak to vidis jinak. Ja nevim ze vas tak sere, kdyz ma nekdo jinej nazor, furt nekomu nutit svuj nazor, mne to prijde humorny. To je fakt takovej problem, kdyz ma jeden clovek jinej nazor a hlavne potreby a proto jde jinam a napise to sem?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: já třeba nevkládal hotovost od roku 2007 ani jednou a neřeším to, je pro mě důležitější mít možnost měnit s okamžitou platností limity na kartě - a ani by mě nenapadlo, že nějaká banka to nemá!! a vida, nemá...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VXP: jako to chapu, klidne at za to chtej prachy, ale at mi kurna dovolej slozit penize na ucet a mit je tam ve vterine, jako v jinejch bankach ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Banka, která se zaměřuje na zaměstnance to nepotřebuje. Banka, která obsluhuje živnostníky ano.
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: a ne jedna :-)

prace s hotovosti je draha (prevozy, ochranka...)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CAIDEL: to uz sem tu psal, netusil sem, ze by mohla existovat banka, do ktery si nemuzes prinest penize v hotovosti :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DRAGON: Pak je samozřejmě otázka, proč si kupuješ "auta", které nesplňují tvé požadavky a pak si na to stěžuješ.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROUMEN: ja potrebuju skladat hotovost, k tomu se moje prirovnani hodi a nepotrebuju a nechci mit dva ucty. To je asi tak cely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam