• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MAKROUSEK: tak už je tu několik bank, kde to online v rámci banky funguje i o víkendu. Nejlépe od samého začátku v mBank. Jinde jde o několik sekund, minut a hodin :-(
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BUNDA: Jasne, pocitace ve statni sprave potrebuji mnohem vice odpocinku, to da rozum. Ale proc tedy kdyz poslu platbu v ramci jedne banky o vikendu, tak se provede az v pondeli? To s CNB nema nic spolecneho, to je jako s tema opicema, jak nevedi, proc mlati tu, co si vezme banan. Proste se to tak delalo vzdycky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MAKROUSEK: tak za víkendové odstávky hlavně může clearing čnb :-(
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ATAN: Jojo, pocitace prece taky potrebuji pracovni volno. Tohleto zastavovani plateb pres vikend fakt vubec nedokazu pochopit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: tipnu si, že to nikdo z mBank neví :-(
    ATAN
    ATAN --- ---
    Podle stranek mBank se druhy pokus o inkaso stane 22. den nebo predchazejici pracovni den. Jenze 22. je tenhle mesic nedele, ale v patek se nic nestrhlo. Strhne se to tedy ay v pondeli?
    Nové nastavení inkasování SIPO - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,247,nove-nastaveni-inkasovani-sipo.html
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: no je to pruda - jedna malá úprava se stala, dřív to nešlo zadat hodně do budoucna, což už jde. je to v požadavcích na změny minimálně od roku 2008 ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KY_109: polský lowcost :-( Na fóru se to řešilo už před lety a není vůle s tím něco udělat.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    NELDE: No nerikam, ze je to nejak zabijacky, a resit se to samozrejme da celkem snadno. Ale je to neprijemne prekvapeni...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KY_109: Vzhledem k tomu, že je možné si nastavit libovolnou platnost (nastav si 2099), tak to tak hrozné není. A vzhledem k tomu, že mBank má celou historii dostupnou přes IB, tak to najdeš docela snadno.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    BUNDA: diky za potvrzeni! Tak to je teda dost uzivatelsky neprijemne :-( Primarne bych ocekaval, ze tam zustanou jako vyprsene. Idealne jeste prijde email / alespon "zprava z banky" na uvodni strance na vyprseni upozornujici.
    Tak ja jdu hledat z historie cisla uctu a symboly a soucasne overit, ze nekde neco nedluzim :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KY_109: ne, pokud vypršeli tak beze stopy zmizí :-( imho hrozná feature :-(
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Pratele, nemohl by prosim nekdo mrknout do svyho seznamu trvalych prikazu u mkonta, jestli je tam jeste ma? Zjistil jsem ted, ze oba co jsem mel nastaveny z toho listu zmizeli. Protoze si nepamatuju, do kdy jsem je mel nastaveny, je mozne, ze mi proste jen vyprseli. Nicmene v tom pripade bych ocekaval, ze se tam budou stale vypisovat jako expirovane? S moznosti je znovu aktivovat prodlouzenim? Ale mozna cekam moc :)

Nemuzete pls nekdo mrknout, jak to vypada u Vas? Pripadne netusi nekdo, jak se ten system ma v tomto pripade spravne chovat? Diky...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Roman Truhlář: Letošní výsledky mBank budou příjemným překvapením - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/nazory/rozhovory/roman-truhlar-letosni-vysledky-mbank-budou-prijemnym-prekvapenim-757658
    Ano, všechny tyto změny měly být sděleny zákazníkům podstatně transparentněji, s předstihem a férově. Ne formou vyvěšení ceníku na nějaký web, pokud možno ve třetí vrstvě na webu. Tahle situace byla absolutně nezvládnutá. Nejenže ji nehájím, rád bych se za ni omluvil, a dokud tu budu já, tak se tyto věci stávat nebudou.
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    mám aktuálně dobrou zkušenost s cestovním pojištěním ke kartě, tak jsem se chtěla podělit.
    Za 35Kč měsíčně jsem překvapená, že to funguje :)
    Zničila jsem nedopatřením na dovolené surfové prkno, volala hned na banku, poslali papíry, já je asi po 3 měsících odeslala k odškodnění a asi před 2 týdny došly peníze na účet - hura hura hura :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Typická chyba programátorů - mně to dělali furt - měli jsme jednu BU v aplikaci, tak ji jako klíč ignorovali s tím, že je to pevná hodnota (jenže to byla součást primárního klíče). Musel jsem strašně tlačit (s tím, že jednou možná bude další BU a pak nebude možnost to všechno přepisovat), aby tu podmínku všude důsledně kódovali. Jak jsem se nekoukal, tak to zase ignorovali.
    Osobně bych doporučoval vložit jako IČO CZ+IČO - to už bude unikátní.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hezké; jestlipak to je v mAntise?
    mFÓRUM
    http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&cat=20&i=157281&t=157268
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HELVETE: a pomsta s předčíslím :-( Jinak nejvíc uživatelů bude mít asi stále Symbian.
    YNZA
    YNZA --- ---
    protože iDioti...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Hurá, konečně aplikace pro Androida!
    BTW nechápu proč jsou téměř vždy upřednostňovány aplikace pro iVěci (myšleno v časové ose jejich vývoje), před těma Androidíma (i u dalších institucí/firem v ČR), když Android má u nás řádově víc uživatelů...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SDN33: pokud chceš duplikát, tak je to za 100 Kč, pokud blokuješ a uděláš novou, je to pořád zadarmo - ale máš jiné číslo karty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam