KOC256: já vkládám na účet ve FIO, kde je vklad na pobočce nad 1000,- Kč zdarma a výběry taky, případně je (bude od 1.7.) taky prvních 10 výběrů v měsíci v bankomatech Pharro zdarma (další pak za 6,- Kč) nebo v každém bankomatu ČSOB je výběr za 6,- Kč
peníze si ale většinou pak převedu do mBank, platím kartama mBank a občas využiju nějaký ten výběr z bankomatu zdarma od mBank, když jsem jistý, že bude zdarma a nebo není zrovna poblíž ČSOB...
jinak jsem začal hodně platit kreditkou úplně jiné společnosti, která mi nabízí větší výhody za pravidelné platby (z výplaty všechno doplatim, takže jim neplatim žádné poplatky) a při potřebě výběru tak buď skočím do FIO pobočky nebo obětuju 6 Kč, ale bonusy z platby kreditkou jsou stále mnohem větší...
mBank sice stále používam jako hlavní účet pro všechny platby, ale díky jejich politice schovaných poplatků už čím dál tím méně
POPEY: nebylo by pro mamku vzhledem k výše uvedenému lepší FIO? platby a převody má taky zdarma, navíc možnost vkladů a jednodušší systém platby za výběry