• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ATAN: A pouceni? Nastavit si zrcadlovy PIN!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: tak to je solidní vychytávka!! díky za info, to jsem netušil...
    ATAN
    ATAN --- ---
    tak spatny pin je spravna odpoved. na rozdil od Cech, v Cine bankomaty maji obracene poradi radku s cisly. a ja si pamatuji pin jako pozici ctyr tlacitek.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Na základě své zkušenosti bych ti doporučil kontaktovat mBank jestli ta karta je funkční (já ji zapomněl aktivovat).
    Ten kolega má kartu od stejné banky/asociace?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: zkusit radsi jiny bankomat (nemuze mit problem s padem, takze by odesilal jine cislo, nez co tukas?)
    YNZA
    YNZA --- ---
    je to kolegova karta ze ktery se snazis vybrat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN: Zadat spravne PIN?
    ATAN
    ATAN --- ---
    snazim se si ted v Cine vybrat z bankomatu ATM a dvakrat spatny Pin, dokonce mi o tom prisla SMS. nemate s tim zkusenosti? kolega vybira uplne v pohode.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADAMM: no proto..
    EFI
    EFI --- ---
    ADAMM: přesně tak .)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: no podle mě se stalo to, že jí byla objednaná nová karta :) pokud se něco nezměnilo, tak podle mě jednou blokovanou kartu už odblokovat nelze (obecně, to není pravidlo banky, ale karetní asociace).
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    EFI: ono to jde? to mi neprijde uplne stastny. oznamis kartu jako ztracenou, na dovoleny s ni nakoupis na offline terminalu, vratis se a zase ji zprovoznis? :/
    EFI
    EFI --- ---
    tak problém už jsem vyřešila, nakonec jsem musela přes mlinku, ale proběhlo to rychleji než jsem myslela. Jen na pobočce při osobním jednání se mnou dotyčný mluvil jak s úplným blbcem. Ale takových lidí člověk v životě potká spousty.

Jaké máte zkušenosti s pojištěním karty co nabízí mbank? Eventuelně zkušenosti s vyplácením škody?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EFI: mLinka
    EFI
    EFI --- ---
    MAKROUSEK: ou.....takže na pobočku
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    EFI: Ja si myslim, ze ti budou muset vystavit novou, ze to je nekde v pravidlech Visa. Ale treba se mylim.
    EFI
    EFI --- ---
    Prosím poradte. Jak odblokuju kreditku, kterou jsem považovala za ztracenou? Nemůžu najít heslo na mlinku a žádnej postup přes net jsem taky nenašla. Musím tedy osobně na pobočku? A budu něco platit?
    YNZA
    YNZA --- ---
    má pravdu předsedo
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POPEY: pokud tam nemá účet zadarmo (nepředpokládám), tak asi ušetří - ale pokud chce častěji vkládat nebo vybírat hotovost, tak je FIO asi lepší. na druhou stranu - než jednou měsíčně ty peníze vložit a pak je natříkrát vybrat, to je lepší si je nechat doma a oba tyto úkony vynechat, ne? :)

já jsem za dobu, co mám mBank účet (a že už to pár let je), nikdy peníze v hotovosti nevkládal. když jsem jednou dostal trochu víc cashe (vrácený dluh), tak jsem prostě měsíc a půl nevybíral :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Tak je to Ačko... 1-5000 je za 22,- 5-50 000 = 33,-

Nemyslím tím úplně, že by si tak člověk musel vkládat něco na účet pořád (popravdě jsem za x let existence mého mBank účtu cash na účet nemusel vkládat ještě ani jednou), ale spíš že je to prostě záchranná možnost, když je potřeba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam