resil jste nekdo mbank ve vztahu k pujckam?
Osobne, kdyz jsem mel na ucte dlouhodobe (+5 let) dostatecny zustatek plus pravidelny nadprumerny prijem, tak mi vzdy mbank nabizela nesmyslne predschvalene pujcky, typu 50-100K. Posledni rok jsem se presunul do Prahy, pul roku jsem mel prijmy nepravidelne a hlavne jsem cerpal, coz je pro kratke obdobi imo pochopytelne. Potom se situace vratila k puvodnimu, ale s tim ze cast uspor jsem utratil a ted by mi predschvalena pujcka bodla, ale nemam na ni i pres prijem narok. Pravdepodobne protoze delam jako OSVC? Nebo to ma jiny duvod?
Poslednich sest mesicu mam opet pravidelny prijem, presto i pres nadprumerne prijmy nestojim bance ani za kontokorent. Za to, kdyz jejich sluzby nepotrebuji, tak mi cpou nesmyslne pujcky. To nekdo ceka, kdyz mate nasetreno treba pul mice, ze si pucim 50K? Asi abych mohl platit uroky bance, jinak tu logiku nepobiram ;)
Do budoucna pocitam s hypotekou a timhle pristupem me Mbank zatim moc nepresvedcila. Mate stejnou zkusenost nebo mam jen smulu? Nevi nekdo jak u jinych bank, treba Zuno? FIO?