• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: bezkontaktní kreditku (a výhodnější díky vratce) můžeš mít už dávno na to netřeba mBank :-) Takhle máš alespoň o starost méně (bezpečnost).
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    NELDE: Přesně tohle mě taky štve, platím zásadně kreditkou, debetkou jen když chci vybrat z bankomatu, nebo kontokorent.
    Bezkontaktní kreditku bych bral hned, debetka mě je naprostu k prdu :(

Jinak po 5 letech se mě povedlo po padesátý zadat špatně heslo a zablokovat si účet :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: To mi je jedno, já jen, že pokud má někdo kreditku i debetní, tak tu debetní vesměs nepoužije na nákup. Ergo je to zbytečná investice - měli to dát předně na kreditní karty.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: bezkontaktní jsou pouze k mKontu, ostatní jsou klasické. A i u mKonta můžeš bezkontaktní odmítnout.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi přišly nové karty. Překvapivě bezdotyková je jen debetní (do bankomatu), nová kredika to nemá. Tedy v mém případě vyhozené peníze. (-;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: Jasne, neni to jeji chyba, ale mne jde o tohle: kdyz uz mi vydavaji novou kartu a jde to zdarma, proc kdyz bych rad jejich kartu vyuzival bez prodleni, me to stoji prachy? To mi prijde na palici, budto zpoplatnit kazdou vymenu a nebo zadarmo a nedelat takovyhle blbiny. Jak pisu, cert vem kilo, jen nechapu tu logiku. Kdyz mi bloknou nalomenou kartu a ja tak nebudu utracet svoje prachy a vemu je a rychle je presunu jinam, tak tim neprodelaj? Najednou ty naklady nejsou? Dyt je to totalne nelogicky :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: no po pravdě řečeno to můžeš zkusit vyreklamovat - ale na druhou stranu: to přeci není chyba mBank, že ti cizí bankomat poškodil kartu? vydání nové karty je zdarma, duplikát je za kilo, to tak bylo odjakživa a nikdo se s tím netají. banka má s vydáním nové karty reálné náklady, to tak prostě je. v řadě jiných bank bys zaplatil v každém případě, tady máš možnost volby.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    teda reknu vam, neprijde mi uplne normalni, aby mi banka strhla 100CZK za to, ze mi bankomat navratil kartu poskozenou a ja nahlasim poskozeni a zadost tim padem o novou a banker mi nabidne dve moznosti: budto budu mit az 15 pracovnich dni zablokovanou kartu a pak je to tedy gratis a nebo mohu do doby aktivace nove prichozi karty pouzivat nadale svou starou kartu ale je zde poplatek 100CZK. To je vazne hodne velkej fail, cert vem prachy, jde o princip.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ANDY_WARHOL: inu, pak ti dobře tak.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: už je to par měsíců.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ANDY_WARHOL: Já bych se zkusil ozvat - za telefonát na ČNB moc nedáš.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    já nejsem moc bojovník s vetrnymi mlýny, kdybych to z nich chtěl dostat, sezralo by to mnohem víc času než za jakou vydelam na tu ztrátu, takže sem tomu věnoval 1 telefonat za 200 a tim to pro ME haslo. u ME už proste navždy skončili a budu varovat kazdyho. stejně nechápu, ze furt dostavaj nějaký ceny. neznám totiž banku, která by udělala takové podraz.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: ano to sem se tim snažil říct. oni sice nějakým dopisem klientum nabízeli ji nej produkt kontokorent,ale musel si explicitně říct, ze ho chceš. vtipný tedy smutne vtipny bylo, ze sem ten kontokorent dalsi měsíc chtěl vyrovnat a zrušit Sam. oni ME takhle dobehli a tim ze se strhavala půjčka sem se pak dostal Pres limit. jelikož sem si tam kazdej měsíc posílal na tu splátku plus par set rezervu, tak sem ten účet neřešil. no a když sem se podíval kolik, ze tam mam poslat abych mohl ten kontokorent zrušit, zjistil sem, ze už zadnej nemam. tak sem tam poslal prachy abych to dorovnal ale stejně ME to stalo tak dvojku možná víc na sankcích. a bonus negativní záznam v bankovním registru, takze kdybych náhodou potreboval uver tak už ME může banka odmítnout a nereknou mi ani proc. ale ja už zadnej úvěr do smrti stejne nechci, tak je to možná dobře. doufam, ze se mi podaří varovat pripane Nové klienty teto banky aby si to rozmysleli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Ergo na poplatky neměli nárok.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ANDY_WARHOL: Mně osobně nepřijde normální rušit úvěrový produkt, který je užíván! Při představě, že by mi takhle banka zrušila hypotéku a já musel shánět peníze, mě docela děsí. Osobně si myslím, že by sis měl stěžovat na to zrušení produktu teoreticky ti ho nemůžou zrušit, dokud dlužíš, ne? Obráceně by to bylo, jako kdyby ti zrušili účet a nedali peníze.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    navic maji na me email, mohli mi napsat, to se take nestalo. banka ktera se chlubi nejlepsim internetovym bankovnictvim, to je docela smutne...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PISTA1: hele a tobe prijde normalni, kdyz banka najednou vsem zakaznikum zrusi kontokorenty ?
    me tedy ani nahodou a moje prebirani posty s tim nema co delat.
    banka co meni ze sve vule tak zasadni vec bez meho souhlasu je pro me proste neprijatelna. a oni to udelali plosne.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: Dík za rychlou reakci a akci která snad k něčemu povede :)
    Klidně ti to pošlu, jenže v tu chvíli až koruna příjde, tak zas nevím jestli to poslali všem, nebo jen mě protože sem se ozval.
    Zatímco když příjde aniž bych se identifikoval tak alespoň budu vědět, že to k něčemu bylo a vrátili to snad všem :)

ANDY_WARHOL: Nic proti, ale to že když si někde v pr.. a nezajistíš si přebírání pošty a tím pádem nereaguješ na předem oznámenou změnu je čistě tvoje blbost. Z jejich strany nevidím jedinej důvod proč by ti měli poplatky odpustit. A seřvat po telefonu někoho kdo za nic nemůže, aby sis zchladil žáhu z toho žes něco zblbnul je fakt hrdinství.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: no chtěl jsem mít v ruce příklad, ale to je jedno. samozřejmě i mě jde o princip, nikoli až tak o tebe jako jednotlivce. napsal jsem to na mRadní mailing list, díky za upozornění. až na to dostanu nějakou reakci, dám vědět. taky jsem tam samozřejmě napsal, že musí vědět, komu to naúčtovali, takže je nesmysl vracet to jen lidem, co to reklamovali.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    NIGHTHUNTER: ofíko to platí jen pro nováčky s kreditkou.. http://www.mbank.cz/osobni/mkreditky/bonus-akce.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam