• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KY_109: :)) ja zenskou na pobocce rozesmal, kdyz jsem se zeptal, co budu potrebovat na zruseni konta, kde je spoluvlastnik. ( [ MRTVY_KENNY @ Banky, bankovnictví, bankovní operace ] ) nutno dodat, ze nedavno jsem tam byl znovu a uz(?) tam byla jina.

KOC256
    KOC256 --- ---
    KY_109:
    tayk o tom premyslim...
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Zajimavy, v ramci jarniho uklidu jsem ted rusil eMAX a eMAX Plus (pres linku, rychla snadna operace), nechavaje si jen mKonto a vubec se nezajimali o tom proc? Cekal bych, ze tohle info se bude sbirat a pripadne vyhodnocovat, aneb "feedback is a gift", ale ono nee...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NIGHTHUNTER: diky, tak to bude bez problemu, tolik zdaleka nepotrebuju.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    pokud to je vyrazne vyssi castka tak si vyfiltruj "cash advance" resilo se to tu jako jedno z poslednich temat...
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    JUANITA: už se to tu řešilo, bankomaty mají většinou omezení na 40 bankovek a nejvyšší bankovky vedou 2000 Kč, takže 80.000 Kč by se mělo dát najednou relativně bez problémů (za předpokladu, že bankomat tolik bankovek má)
    jinak zkus filtrovat třeba slovo "bankovek", najdeš pak i [ EMIS @ mBank ] a další
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ahoj, potreboval bych si vybrat z ATM castku vyssi nez se asi obvykle vybira. pokud mam spravne nastaveny limity karty pro vyber v IB, muze me jeste neco jinyho zradit? dekuju.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jop
    delam si prdel :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: souhlas.
    KOC256: dej na rady a nech je tam :-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KOC256: Řek bych, že úrok co ti napálej za těch x hodin (minut) než tam ty prachy naleješ zpátky bude několikrát převyšovat to co ti vydělaj jinde :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    tak řeší to už 14 dnů. Přemýšlím zda si ty peníze nehodit ještě na spořák... Jsou to statisíce, takže nto ještě nějakou tu korunku hodí :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: neboj má právo si je kdykoliv strhnout a to i do debetu takže si je tam nech. Měl jsem to stejně tak je tam patrně příliš krátká doba blokace na to, aby se to přes paír ze žehličky dostalo až do finále na správná místa (zasílají přes ČP ? :-D ).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak jsem tu púopisoval svoji zkusenost z CASH ADVANCE... do vcerejska byly penize blokovany a nebyly disponibilni.

Dneska se staly znovu disponibilnimi... ...to znamena ze je banka nechce? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    tak to je vzdycky tak... vetsinou je to rozjety vlkak a to co nekdo uýdela se uvidi az za par let jak to zafungovalo...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PLUTO: ale není to pravda. ta změna, která dostala mBank do černých čísel, spočívala ve změnách jiných, než poplatky. vůbec to v tom článku prostě není pravda: změna v poplatcích (podmíněné zpoplatnění výběrů) se stala už předtím, za Truhláře se naopak poplatky snížily (za zah. platby zrušily).

hlavní bylo to, že se změnilo hospodaření s depozitama, ale do detailů nemůžu zabíhat.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    SM3: nemusíš mi to vysvětlovat, neboj...jen jsem konstatoval to, že aby banka byla v plusu, tak prostě nějaký ty poplatky musí zavést poplatky. V naší republice to prostě bez toho nejde. To je celý co tím básník chtěl říci.
    SM3
    SM3 --- ---
    PLUTO: Tak poplatky v nějakých věcech zaplatíš http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik-osobni-finance/index.html ale určitě se to dá používat tak, že nezaplatíš nic. Odešel jsem z ČS k mBank před cca 1,5rokem a nemam s nima nejmenší problém...
    Pokud jsem něco zaplatil na poplatcích tak to byla moje kravina, že jsem si to nespočítal a musel jsem šachovat s prachama (to mě stálo jednou 300 za měsíc - aspon si to člověk pamatuje :)
    Ted se to snažim hlídat a bez větších problémů funguji zadarmo, ještě na tom vlastně vydělávám skrz těch pár % úroků. Vybírám max 1-2x za měsíc, pokud to jde platím kartou, v IB mam nastaveny trv. příkazy, sipa a občas pošlu nějakou neplánovanou platbu... S ČS se to nedá srovnávat, tam jsem měsíčně platil 250+ za kartu, příkazy, poplatky apod. kraviny! Tady max. pokud mi někdy nevyjde obrat kartou a vyberu za 35 někde z bankomatu, ale to je opět více méně moje blbost...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    AXTHEB: jo, pres mobil uz se pripojim, z netu (pres mistni firewall) to stale nejde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Vyčisti se cache. Normálně jsem i odeslal příkaz k úhradě.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JUANITA: Chyba bude jinde:
    ax@vaclav:~$ time wget https://cz.mbank.eu/
    --2013-04-05 11:14:57-- https://cz.mbank.eu/
    Resolving cz.mbank.eu (cz.mbank.eu)... 193.41.230.85
    Connecting to cz.mbank.eu (cz.mbank.eu)|193.41.230.85|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 12593 (12K) [text/html]
    Saving to: ‘index.html’

100%[=====================================================================================================================================================================================================================================>] 12,593 --.-K/s in 0.004s

2013-04-05 11:14:58 (3.35 MB/s) - ‘index.html’ saved [12593/12593]

real 0m0.472s
    user 0m0.232s
    sys 0m0.028s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam