• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: vcera se tu kolega rozciloval, ze mu nejak "natajno" nekdy snizili uroky, aniz by o tom vedel a ukoncil hovor infolinkou tim, ze teda rusi konto. :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Zajímavé. Jestli to chtějí zavřít, bez prodeje, tak budou muset nějak přesvědčit klienty, aby odešli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    ja tam uz nemam ani kacku... a cekam pul ropku nez mi sami zrusi konto ;-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    oh snap

Axa Bank plánuje odejít z českého trhu, jedná o prodeji - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek.phtml?id=779828
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    taky me to nenapadlo :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KAREN: jo vypis je vlastne zadost, to me poser. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak když jsme u těch žádostí... docela to dělá mBank ostudu... mám tam 4 neumím vždy rozkličovat k čemu jsou (=nulová informace) a dvě jsou nedotažené do konce. Kartu kterou jsem dostal před X lety a už je i zničená tak mám ve stavu 90% a kartu paywave kterou mám už půl roku mám ve stavu 0%... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAREN:
    super to je ono :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    PIZI: ja mam htm a taky tam zadny takovy info nemam (ale cetla jsem to pred casem na blogu ci kde, kdyz jsem si povsimla v e-bankingu, ze menej sazebnik)
    KOC256: Zadosti > Ostatni zadosti > Elektronicke vypisy ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    což je to samé až na typ přílohy a mailového klienta
    PIZI
    PIZI --- ---
    Možná je to tím pdf. Já mám přílohy v html.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    u me to trebas vypada takhle

KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    aha :D

No to neres to je jen neznalost Outlooku... to je zpusob jak se prepinat mezi prilohami a jejich online zobrazenimi v ramci stejneho okna a zpravou...

To co tam vidis je ta zprava ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Co se skrývá pod tím tlačítkem s obálkou a nápisem zpráva? Zkus to přeposlat někam, kde to budeš číst normálním klientem (tj. ne od MS).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No je v tom dobrý hokej :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: nemam poneti 8)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Mě taky sedmého a popis změn tam mám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky chci PDF :) kde to nastavím? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mi teda nic takoveho neprislo.
    7.5. mi prisel vypis za duben, v nem jsou PDF ke kazdemu uctu (tedy ne HTML, nevim, jestli to je nastaveni, nebo mluvite o necem jinem), ale text toho mailu je jen:

Dobrý den,

děkujeme Vám za důvěru a v příloze Vám zasíláme výpis (výpisy) z Vašich účtů u mBank za uplynulý měsíc.

S pozdravem,
    Tým mBank

Tato zpráva byla vygenerována automaticky, neodpovídejte na ni prosím. V případě jakýchkoliv pochybností nebo otázek, kontaktujte prosím operátora mLinky na telefonním čísle 844 777 000.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    nechápu... Ty 3 přílohy jsou klasické výpisy k jednotlivým účtům s pohybem. žádná další příloha tam není...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Hmm, co to má proboha za mailer? Vypadá to jako něco od MS. Zkus to otevřít v normálním klientovi - ta "Zpráva" totiž vypadá jako něco přiloženého.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    jo asi je stvu tim ze jim vsude nalezam chyby a pak se od Adama dozaduji mailu na lidi, kteri by je i precetli a pripadne opravili... ...coz se nestava :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam