add: ZUNO, presel jsem k nim z mbank s vidinou, lepsich kratkodobych pujcek - jen dojem nepujcili nikdy nic ;)
* Kdyz mi zacli chodit prachy, tak se zacli ozyvat napr. hypo, kreditky.. Ale na domluvene schuzce me nechali 15 minut cekat a jeste se tvarili o co mi jde, ze pani tam ma prece klienta - sry neni muj problem, ze si neumi rozvrhnout cas. Jako kdyby mi rekli skocte si na kafe mozna se to protahne, ale jen prskani me nebralo a myslel jsem ze oni se chteji sejit..
* Nemoznost nastavit zvlast limity pro platby kartou u obchodniku a platby na internetu. Fakt nechci aby mi nake pako co dostane cislo kreditky z hacknute db, vysalo ucet. Ale taky chci platit kartou u obchodniku jako clovek ne s limitem 2KKc mesicne, coz je tak max objem mych plateb na netu. Dotazovano, po urgencich zodpovezeno stylem - eee nastavte si limit u obchodniku to ovlivnuje i internetove platby - omg
* sem tam mi nejde vyjet historii plateb par mesicu zpet, proste to padalo - zadna reakce od ZUNO, jen pokud by se to delo znova at je nevaham kontaktovat.
*Rozhrani mi moc nesedlo, minimalisticke u mbank mi sedelo mnohem vic, ale to jim nevycitam, to je mozna jen muj dojem a zvyk