• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Kampelička vs. banka je rozdíl. Kampeličky ve fondu už dávno nic nemají.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: btw spoléhání na výplatu z fondu může znamenat i dlouhé čekání. Viz současná situace kolem MSD :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    VIDOCQ: Vklady jsou pojištěné. Pokud tam nemáš velké peníze (což by ti mohlo narušit hotovost po nějakou dobu), tak je dopad případného krachu minimální. Určitě menší než poplatky, které si KB účtuje.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VIDOCQ: já bych reagoval asi takto: no to mi právě o KB řekli ve spořce proto u Vás končím a jdu jinam :-D
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    MRTVY_KENNY: Jo pardon. Psal jsem to v rychlosti z mobilu a nejak mi par slov automaticky opravil aniz bych to zaznamenal. Kazdopadne diky za link.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ: to neni moc cesky, ale pokud jsem si to prelozil spravne, mozna napovi [ VANEK @ mBank ]
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    Pritelkyne si byla rusit ucet v KB, s tim ze budeme spolecne využívat muj u mBank. Pan v KB ji strašila, ze je mBank zadlužení a ze muze přijetí vyplatu a podobne. Vite neco o tom? Me to prijde jsko blbost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: ne nezrušili...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak jsem si zase zablokoval netbanking tema 50 pokusama, nebo co to je. jsem myslel, ze tuhle uberdemenci zrusili.
    SM3
    SM3 --- ---
    ADAMM:
    AXTHEB:
    NELDE: Ráno už mi normálně přišly, díky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Kdysi se mi to také stalo. Tipoval bych na nějakou SMS bránu, která byla dole.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SM3: Ted mi v pohode obratem prisly, zadny potiz.
    SM3
    SM3 --- ---
    ADAMM: :) jj, zkoušel.
    Uvidím ráno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SM3: jo, v pohodě. kdyby nechodily víc lidem (třeba nějaký výpadek u operátora - pamatuju, že se to taky stalo), tak bude na mFóru řev. vypnout-zapnout telefon jsi zkoušel? :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Chodí vám dnes autorizační sms na potvrzení plateb? Zkoušel jsem odpoledne 2x a ani jednou nepřišla, to samé ted a také nic... 1000x před tím to fungovalo bezproblémů, tak nevidím žádný problém.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Ma to i air v zakladu po trochu slozitejsim nastaveni a ZUNO taky i jako sms v tom vyssim tarifu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Equa to má (-; Platím kartou a na mail na mobilu mi přijde detail. Tak možná až se ti znelíbí mBank ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    dík :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: těžko říct. buď 1Q nebo 2Q 2014.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: nějak jsem to přehlídl - nějaké info, kdy to asi bude? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: uvidíme, co v nové mBank, jestli se to změní. tohle je věc, za kterou jsem v mBank za těch 6 let utratil jednoznačně nejvíc peněz: sms notifikace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam