• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    MRTVY_KENNY: To co pises plati asi kdyz se dela novy ucet. Pritelkyne totiz mela uz ucet u mBank takze jsem ji ke svému uctu přidal jako disponentku a za kartu jsem zaplatil 100,- Jako spolumajitelka nesla zavést. To bylo prvni na co jsem se ptal.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ: je to zdarma, jsou to dva spoluvlastnici konta a karty dostava kazdy zvlast normalne, neplati se nic.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    JUANITA: Pritelkyne bude mit svou kartu. Ale je to teda za poplatek 100,-

Kdyby byl nejaky pruser tak mam jeste bezplatný ucet u GE a spořák u ING, takze by penize šly převést tam pripadne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: Ne není to košer. Proto je pro každého určena jeho karta. Ať už jako dodatková, disponentská či spolumajitelská, když to má být k jednomu účtu.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    VIDOCQ: osobni rovinu pominu -- prakticky co treba platebni karty? (BTW je legalni, kdyz bude chodit pritelkyne a platit kartou, kde je embosovane tvoje jmeno?)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VIDOCQ: to bych si paní z KB rád podal :) skrytou kameru a měla by KB ostudu jak sviňa :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    PATRIKCHRZ: Něco schválenéhp právním oddělením.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ: je to kazdeho vec.
    kazdopad pokud se vyskytne pruser, tak obstavenim konta jsou nahrani oba, ne jen jeden.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    JUANITA: Proc myslis ze je to nerozvaznost? Kdybychom se rozešli, tak snad pro ni neni problem založit si ucet jinde. Nebo mi neco uniká?

Jinak diky, za odpovědi. Ja jsem spokojeny klient. Taky si myslim, ze proste lidi jen straší.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    VIDOCQ: mne prijde jako... rekneme teda eufemisticky nerozvaznost... to spolecny uzivani uctu.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VIDOCQ: Tak co mají na těch přepážkách říkat? Že jinde dostane klient to samé a levněji, nebo dokonce zadarmo? :).
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Bejvávalo. Dříve opravdu byly garanční fondy dva - zvlášť pro kampeličky a zvlášť pro banky, ale to už několik let neplatí.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: ale no tak. Z hlediska garance vkladů v tom rozdíl není.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Kampelička vs. banka je rozdíl. Kampeličky ve fondu už dávno nic nemají.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: btw spoléhání na výplatu z fondu může znamenat i dlouhé čekání. Viz současná situace kolem MSD :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    VIDOCQ: Vklady jsou pojištěné. Pokud tam nemáš velké peníze (což by ti mohlo narušit hotovost po nějakou dobu), tak je dopad případného krachu minimální. Určitě menší než poplatky, které si KB účtuje.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VIDOCQ: já bych reagoval asi takto: no to mi právě o KB řekli ve spořce proto u Vás končím a jdu jinam :-D
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    MRTVY_KENNY: Jo pardon. Psal jsem to v rychlosti z mobilu a nejak mi par slov automaticky opravil aniz bych to zaznamenal. Kazdopadne diky za link.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ: to neni moc cesky, ale pokud jsem si to prelozil spravne, mozna napovi [ VANEK @ mBank ]
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    Pritelkyne si byla rusit ucet v KB, s tim ze budeme spolecne využívat muj u mBank. Pan v KB ji strašila, ze je mBank zadlužení a ze muze přijetí vyplatu a podobne. Vite neco o tom? Me to prijde jsko blbost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam