• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    Je to o demenci navrhu...
    NELDE:
    To co pises by slo obejit treba tim, ze by se to resetovalo po zadani spravneho hesla z dane ip/cookie/... - jasne i to ma nevyhody ale ty by se taky daly resit. A taky kdyz mi prijde mail ze mi vcera docasne docasne blokli heslo protoze se ho nekdo pokusil 3x zadat a vim ze jsem to nebyl tak se budu mit na pozoru. A kdyz mi toto dojde po desate (10 dnu po trech pokusech) tak to je vystrazny signal to resit... Takzže si nemyslim ze ta absolutni pasedatka ma smysl... Dalsi moznosti je platnos pocitadla treba na mesic/pulrok/rok/...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nemusíš na pobočku, ale stačí mLinka. Beztak by tě na pobočce odkázali na telefon (jen bys ho měl gratis).
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Pokud dáš tři špatné, tak se to zablokuje dočasně. Při 50 špatných musíš na pobočku. Je to obrana proti skriptům, které zkouší málo bezpečná hesla. Nicméně je lepší mít požadavek na bezpečnější heslo než tohle zamykání. Větší bezpečnost by rovněž vyvolala email poslaný na mobil při 3+ nepovedených přihlášeních.
    DYNK
    DYNK --- ---
    JUANITA: ono jde zmenit heslo i na to same, co aktualne mas..
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ADAMM:pod MO/TO som mala platby cez paypal za VOYO.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mimochodem je tu nejaky bezpecnostni poradce, ktery by osvetlil k cemu tenhle opruz je? u zadne jine banky jsem to nevidel. jakoze aby si nekdo nedal tu praci a v ramci petiletky mi neuhadl heslo pokus/omyl? 8)
    YARIN
    YARIN --- ---
    JUANITA: to uz netusim, ale nevidim duvod, proc by to nemelo byt, jak pises.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    YARIN: aha, super, dik. (predpokladam snad spravne, ze zmena hesla, a obratem dalsi zpet na puvodni, taky resetuje.)
    YARIN
    YARIN --- ---
    JUANITA: uz se to tu resilo, staci zmenit heslo a pocita se to znova od padesati.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    po urcitem absolutnim poctu chybne zadanych hesel do mbank se pristup zablokuje a je treba jej aktivovat pres mlinku. soucet chybnych hesel se neresetuje uspesnym prihlasenim, ale v pozadi se scita do chvile, nez prekroci limitni hodnotu. (takovy mam pocit, anyway.) nejde tohle nekde resetovat? vzdycky me to potka ve chvili, kdy je treba neco dulezityho resit, a je to dost otrava.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: jednorázově, tak to bude tím - že ty MO/TO platby jsou tehdy, pokud jí máš přidanou na trvalo
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: v některých případech je videoukázka či videorecenze naprd no.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak jsem konečně juknul na tu novou mBank a nevím vlastně nic, nehodlám čumět na propagační videa. Reklamy do mě cpou od rána do večera až moc. Mnohem raději bych ocenil jednostránkový přehled těch funkcí než koukání na dva dementy v akci.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: A platíš tam kartou nebo převodem? A máš tak kartu trvale zadanou?
    Já mám na výpisu toto:

Typ operace
    PLATBA KARTOU MO/TO
    Místo transakce

SLEVOMAT CZ
    PRAHACZ
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: tak slevomat to nemá, tedy aspoň u mně ne. btw. není to v detailech transakcí na historii účtu, ale najdete to v historii karty, kdybyste se chtěli podívat. pro mě teda docela překvapení, protože jsem měl fakt zažité, že to nikdo nepoužívá... a ne, u mě to je:

Facebook Ads
    Mention.com (pravidelná měsíční platba)
    Posthaven.com (pravidelná měsíční platba)
    PayPal příspěvek pro TyInternety (sponzoruju je 50 Kč měsíčně) - normální PayPal platby jsou jako platba po interenetu

Takže kromě FB všechno opakované platby, jinak z ČR nic.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: Slevomat má MO/TO a nikoli internetovou platbu? to se teda schválně mrknu...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Používá to třeba Slevomat.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: dík! ;)
    VXP
    VXP --- ---
    ADAMM: MO/TO po me chtel napriklad http://www.aliexpress.com/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to mohu potvrdit.