ADAMM: slyším, co říkáš.
a) vůbec mě nezajímá, co se děje v polsku. není totiž jediný důvod, proč by mělo. jistě není žádný hrozný objev, že i sousední země v evropě se liší a chování skupin jejich zákazníků rovněž. takže pokud kdesi kdosi v polském vedení uvažuje v mantinelech "co platí v polsku, bude fungovat i v čechách", uvažuje... no ne úplně správně.
b) no ano, v jiné bance jiné rozhraní. ale...
b1) část z nás už víc než jednu má - progresivní skupina, right? takže už může být zvyklá na dvě. no problem.
b2) když tě nasere papoušek, klidně se snáz smíříš s jiným konzervativnějším rozhraním, které se taky naučíš, ale vyhovuje stylem, než se učit papouška. zejména, když už tu jinou banku mám.
c) no jak vidíš, tak já jsem zcela konzervativní zákazník, který držel hubu a neremcal, když...
přestal bejt emax tak "výhodnej"
přestal bejt emax + tak "výhodnej"
přestaly bejt "všechny" výběr z bankomatu zdarma
mbanka neuměla moc komunikovat - no co, chodil jsem na nyx a pečlivě roky četl adamma (za což díky, vážně, za ty roky infa a vysvětlování)
ale zato když mě nasere rozhraní a pokud si na něj nezvyknu, čímžtopádem zmizí to, co u banky chci - totiž jednoduchý přehledný nástroj - poprvé vážně o té změně uvažovat budu. a že už mám to fio a ovládám jeho rohraní... no, inu, zapršet by i mohlo. a furt jsou tu "ty nové" banky z posledních let na vyzkoušení, žánop...
ano, fakt mě hodně sere a vodpuzuje papoušek. na křiklavý rámečky mám facebook a podobné hračky, které můžu mít, nemusím mít, ale přes něž hlavně nerealizuji žádnou skutečně důležitou službu. nové rozhraní mbanky mě sere asi jako veselý rámečkový web vodafonu, který je nepřehledný a stupidní a jako takový kritizovaný řadou uživatelů už pár let a v němž po všech "modernizacíh" je občas dost těžké najít to, co člověk najít chce.