• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    YNZA
    YNZA --- ---
    no je to tak jak rikam v aplikaci vidim odkud to posilam, dokud nedam tlacitko dale, tam se to posere. nechci to ted resit, proste sem to smazal a pouzivam to pres www
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: co je to za blbost? v aplikaci vidím, co mám za účty, vím z jakého a na který převádím... ? vůbec nechápu, o čem je řeč?
    YNZA
    YNZA --- ---
    mob. aplikace pro android je nepouzitelna. pokud mate vice uctu, program nedokaze rozlisit mezi kterymi ucty presouvate penize, coz je proste fatal error, a clovek musi sedkout k pc a platbu zadat normalne. ACH JO, bych BLIL!
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: offline platba?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tam mi zmizela platba kartou. Není ani v blokacích, ani v platbách. Jen mi blokuje limit na kreditce. A protože to byl hotel, tak to asi neodvolali. Spíše se domnívám, že si blokli peníze při příjezdu a už se jim nepovedlo to změnit na platbu. Zatím. Jenžo to by tam nemělo být to spořebování kreditu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: doufat lze, ale to je tak celé. osobně si nemyslím, že by bylo úplně reálné, že bude nějak brzo.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    BUNDA:
    ADAMM: Myslím mobilní aplikaci.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevite v kolik hodin kazdy den se pripisuji a odchazeji normalni platby v Cr a SEPA platby? nektere banky pry SEPU pripisuji 2x denne. dopol a odpol.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: myslíš aplikaci nebo IB?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BOBULIX: myslíš stávající nové? :-)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Nevíte jestli lze doufat v lepší mobilní bankovnictví? To stávající je dost tristní.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTVY_KENNY: než jsem dorazil domů, nastavili to :) jenom teda nepřišla emailová notifikace...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KID_MCHUTT: a stav zadosti mas jaky? je to v netbankingu..
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Hlavní bezpečnost je zakázat internetové platby a MOTO a povolit je těsně před transakcí. Jinak pro paní může být "vždy" od doby, co tam dělá.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (resp. založení nového eMax+)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    zeptám se ještě jednou :) nevíte, jak dlouho standardně trvá aktivace eMax Plus? V pátek odpoledne jsem zažádal a furt nic...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: no, koukam do stareho ceniku a bylo to zadarmo, obnova je zdarma. ona tvrdila, ze to vzdy bylo za kilo a (tady uznavam, ze jsme se do toho zamotali a mozna nespravne rozumnel) dokonce i obnova ze je za kilo.

rsp. mi nabizela kreditku a argument mela, ze internetove platby jsou "bezpecnejsi", tak jsem rekl, ze mam emax, kde nemam prachy jen tesne pred platbou. a na to rekla, ze karta k emax stoji 100, coz je zbytecne. a zbytek viz nize.

napisu jim maila, byla prijemna, jen at vi, ze neni pravda, co rikala.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak sem zjistil, že to byla moje chyba.

Našel sem, že mám od pátku novej trvalák pro city.

Takže jsem podle všeho při odesílání v supr novýmu bankingu nebyl v menu "provést jednorázovou platbu" ale v "provést pravidelnou platbu", takže sem automaticky vybral předdefinovanýho příjemce, doplnil částku a odbouch trvalák, kterej se ale vytvoří bez VS.
    Moje blbost.

Nicméně jak tvrdil na infolince, že je vidět VS při potvrzování odesílání, tak to v novém bankovnictví není, (ve starém bylo), takže si to nejde ověřit a nepomoh by mě ani ten printscreen co po mě chtěl.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: vydání je za kilo, zavedlo se to asi po roce a něco, protože každej blbec si udělal 4 eMAXy a k nim si objednal karty, který vůbec nepoužíval.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ted jsem byl na pobocce a ukecana pani mi mimo jine rekla, ze karta k emaxu stoji 100,-
    tak jsem rekl, ze si nevzpominam, ze bych za kartu k emaxu kdy platil. trvala si na svem, tak jsem se nehadal, ale za kartu, kterou nepotrebuju bych nikdy nedal ani korunu, tak mi to prijde zvlastni...

v ceniku ted vidim, ze vydani je za 100, ale nebyvalo to zadarmo? v historii pri filtru poplatku nic takoveho taky nevidim od zalozeni..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam