• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    ADAMM: kliknu na inkaso, je tam dotaz (češtiňářsky dost podivnej - "Jestli chcete udelit souhlas s inkasem, můžete zvolit příjemce inkasa ze seznamu, nebo zaregistrovat nového příjemce. Chcete jít zpátky k výběru"), když dám ne, zůstanu na trvalé platbě (inkaso je šedý) a když jo, jdu na výběr a tak durt dokola.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    je ale trochu smutne ze je na to treba extra navod :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: FAQ: Jak zadat inkaso v novém IB:

Klikněte na záložku Platby – Provést pravidelnou platbu – Pro osobu nebo firmu.
    Vyplňte název příjemce. Klikněte na Inkaso.
    Vyplňte číslo účtu, platební symboly, limit platby a případně další náležitosti.
    Potvrďte tlačítkem Vytvořit platbu a vyčkejte autorizační SMS.
    Opište SMS kód a stiskněte tlačítko Potvrdit.

Jak zadat inkaso?
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/info/ucty/jak-zadat-inkaso.html
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    jak v tom novym inet bankovnictví povolim inkaso?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: to je iPhone aplikace a YNZA psal o Android aplikaci. a hlavně psal o něčem jiném, pokud jsem to dobře pochopil. V Android aplikaci je nutné vyplnit u předčíslí (pokud není) nuly, to je nepříjmené, ale jinak nevím, co je myšleno tím "jméno příjemce a adresa příjemce se neshoduje". každopádně já posílám peníze přes Android aplikaci docela běžně, to je vše ;)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    URZA: moje finance > karty a tam v te tabulce je to zas efektne zabalene a musis rozkliknout
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Předpokládám, že mobilní aplikace mi nikde neukáže, kolik peněz mám na tom novém mSpoření. To překousnu, snad bude brzo nějaký update, ale ve starém internet-bankingu to také není? Alespoň jsem to nenašel...
    URZA
    URZA --- ---
    Nemuzu najít kde v IB zmenil limit vyberu z bankomatu. Pls help :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YNZA:
    Dyt jsem tu takovou nejakou nesmyslnost reportoval snad uz pred rokem, kde se randoim vyplonoval prijemce... dokonce jsem komplet popis a screeny posilal na nekoho komho mi dohodil ADAMM...
    YNZA
    YNZA --- ---
    zkusil sem to znova,a fakt to tak je, jmeno prieemce a adresa prijemce se neshoduje, takze vubec netusim na ktery ucet to posilam :) husty
    YNZA
    YNZA --- ---
    no je to tak jak rikam v aplikaci vidim odkud to posilam, dokud nedam tlacitko dale, tam se to posere. nechci to ted resit, proste sem to smazal a pouzivam to pres www
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: co je to za blbost? v aplikaci vidím, co mám za účty, vím z jakého a na který převádím... ? vůbec nechápu, o čem je řeč?
    YNZA
    YNZA --- ---
    mob. aplikace pro android je nepouzitelna. pokud mate vice uctu, program nedokaze rozlisit mezi kterymi ucty presouvate penize, coz je proste fatal error, a clovek musi sedkout k pc a platbu zadat normalne. ACH JO, bych BLIL!
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: offline platba?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tam mi zmizela platba kartou. Není ani v blokacích, ani v platbách. Jen mi blokuje limit na kreditce. A protože to byl hotel, tak to asi neodvolali. Spíše se domnívám, že si blokli peníze při příjezdu a už se jim nepovedlo to změnit na platbu. Zatím. Jenžo to by tam nemělo být to spořebování kreditu.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: doufat lze, ale to je tak celé. osobně si nemyslím, že by bylo úplně reálné, že bude nějak brzo.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    BUNDA:
    ADAMM: Myslím mobilní aplikaci.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevite v kolik hodin kazdy den se pripisuji a odchazeji normalni platby v Cr a SEPA platby? nektere banky pry SEPU pripisuji 2x denne. dopol a odpol.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: myslíš aplikaci nebo IB?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BOBULIX: myslíš stávající nové? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam