• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: čoveče a kde je to v tom novým ?! Nějak to tam nemůžu najít..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: Diky pod ucetnim zustatkem bych to teda fakt nehledal. :)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    E2E4: ucty, klikni na ucetni zustatek,

Popis, Konstantní symbol, Variabilní symbol, Specifický symbol

tam das VS a treba si rozsir datum.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    :-)))
    cs-CZ Przelew nie został zrealizowany, wykonaj go ponownie.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    E2E4: da. urcite to jde. musis hodne klikat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Dá se v historii hledat podle variabilního symbolu ? Nějak jsem na to nepřišel..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: tak sorry. myslel jsem, že je problém v tom "Jméno příjemce" (což by správně mělo být Označení příjemce - jako je to v iPhone aplikaci a v IB).
    když to udělám u sebe, tak to mám stejně jako Kenny - čili pole Adresa příjemce je prázdné. a v kroku jedna to není vůbec, proto jsem si toho nevšiml.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak to teda zjevne souhlasi s timhle, ale kde se to dela v novem IB netusim. (nehlede na to, ze ve formulari si prijemce muzu vybrat jakeho chcu..)

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja moc nerozumim, co chcete overovatale vypada to takhle

android // iphone
    YNZA
    YNZA --- ---
    posledni vec, co sem pro to ochoten udelat

YNZA
    YNZA --- ---
    nemám telefon v angličtině, a dost mě tohle mate. a chyba je ve mě. mám si přepnout na polštinu? ne, zase sem to odinstalil
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: lol, já už na to asi přišel. a problém je imho spíš u tebe. z eMAXu jde převést peníze jen na předdefinovaného příjemce, je to tak? a v IB máš předvyplněné "označení příjemce". v aplikaci (pokud máš telefon v angličtině) se to pak ukazuje jako "recipient name" - u mě třeba "NA MKONTO". protože jinak je tam jen tvoje jméno coby odesílatele (Sender data) - tam je celá adresa - ale nic jiného tam není, nic jako "adresa příjemce". číslo účtu je pak to, co máš zadané v normální IB u předdefinovaného příjemce.

schválně, můžete se podívat někdo jiný?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YNZA:
    to chapu. nedej boze ze bys poslal penize synovi ;-)
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAMM: ja si nejsem schopen sam sobe poslat penize z emaxu na mkonto, ptoze zvolim mkonto, ale dole je napsano adresa prijemce emax filip, coz je ucet syna. takovou blbost proste odmitam potvrdit kodem
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Tak už to mám, musim kliknout ještě jednou na název příjemce a dát pokračovat ve vytváření příkazu. Tywe to je hrozná demnce.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    ADAMM: kliknu na inkaso, je tam dotaz (češtiňářsky dost podivnej - "Jestli chcete udelit souhlas s inkasem, můžete zvolit příjemce inkasa ze seznamu, nebo zaregistrovat nového příjemce. Chcete jít zpátky k výběru"), když dám ne, zůstanu na trvalé platbě (inkaso je šedý) a když jo, jdu na výběr a tak durt dokola.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    pravda ze jsem to nezkoumal... a jen popisuji co tu vidim...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no já ho z pohodlnosti zkopíroval, aby to bylo úplně jasné - ale prostě všechny trvaláky a inkasa jsou pod PLATBY - to mi zas nějak strašně strašné nepřijde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    je ale trochu smutne ze je na to treba extra navod :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: FAQ: Jak zadat inkaso v novém IB:

Klikněte na záložku Platby – Provést pravidelnou platbu – Pro osobu nebo firmu.
    Vyplňte název příjemce. Klikněte na Inkaso.
    Vyplňte číslo účtu, platební symboly, limit platby a případně další náležitosti.
    Potvrďte tlačítkem Vytvořit platbu a vyčkejte autorizační SMS.
    Opište SMS kód a stiskněte tlačítko Potvrdit.

Jak zadat inkaso?
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/info/ucty/jak-zadat-inkaso.html
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    jak v tom novym inet bankovnictví povolim inkaso?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: to je iPhone aplikace a YNZA psal o Android aplikaci. a hlavně psal o něčem jiném, pokud jsem to dobře pochopil. V Android aplikaci je nutné vyplnit u předčíslí (pokud není) nuly, to je nepříjmené, ale jinak nevím, co je myšleno tím "jméno příjemce a adresa příjemce se neshoduje". každopádně já posílám peníze přes Android aplikaci docela běžně, to je vše ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam