• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADAMM: Tak to doufám, že budou mít úspěch, protože už mi s podobnou debiláží dochází trpělivost a mKontu hrozí to, co mému tarifu u Vodafonu - zrušení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Tohle se - pokud vím - česká pobočka dost urputně snaží změnit (oddělat ty nuly).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: no jasne, ale neresi to situaci, kdy tam nejake VS opravdu je.. proste staci doplnit nalevo label a je to jasne
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: na jiných oknech tam pokus o vyznačení co je co je i před políčkem, ale také v jiném pořadí... Vědí o tom ještě z testování a serou na to :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Je to chyba převodu a implicitních hodnot dat; když si ty nuly v novém vymažu (v nastavení šablon), tak tam mám text VS viditelný. Asi chtěli ošetřit, že v různých zemích jsou různé sady.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADITU: zrovna tahle obrazovka se moc nepovedla, no.
    polaci to mozna pouzivaji jinak, ale proc jsou ty symboly rozklikavaci, nechapu (navic "rozsirit"/"zuzit" ??!?) navic to predvyplneni nulama = clovek presne nevi, co je co..

by stala za to predelat.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADITU: tohle je opravdu velký fail...
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: na UI po polsku vážně nemám nervy, tak jsem se přehodila do starého, protože ta platba celkem spěchala.
    Kdybych věřila, že se tím něco změní, začala bych pátrat po nějakém odkazu na bug report...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: a nejhorší je, že v každém okně je to maličko jinak :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: vymaž 0 a uvidíš :-D UI po polsku no...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Řekne mi někdo, co z těch platebních symbolů dole je variabilní? Mi z toho nového bankovnictví fakt hrábne :/

E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: Diky pod ucetnim zustatkem bych to teda fakt nehledal. :)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    E2E4: ucty, klikni na ucetni zustatek,

Popis, Konstantní symbol, Variabilní symbol, Specifický symbol

tam das VS a treba si rozsir datum.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    :-)))
    cs-CZ Przelew nie został zrealizowany, wykonaj go ponownie.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    E2E4: da. urcite to jde. musis hodne klikat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Dá se v historii hledat podle variabilního symbolu ? Nějak jsem na to nepřišel..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: tak sorry. myslel jsem, že je problém v tom "Jméno příjemce" (což by správně mělo být Označení příjemce - jako je to v iPhone aplikaci a v IB).
    když to udělám u sebe, tak to mám stejně jako Kenny - čili pole Adresa příjemce je prázdné. a v kroku jedna to není vůbec, proto jsem si toho nevšiml.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak to teda zjevne souhlasi s timhle, ale kde se to dela v novem IB netusim. (nehlede na to, ze ve formulari si prijemce muzu vybrat jakeho chcu..)

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja moc nerozumim, co chcete overovatale vypada to takhle

android // iphone
    YNZA
    YNZA --- ---
    posledni vec, co sem pro to ochoten udelat

YNZA
    YNZA --- ---
    nemám telefon v angličtině, a dost mě tohle mate. a chyba je ve mě. mám si přepnout na polštinu? ne, zase sem to odinstalil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam