• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PTAH: no ja taky tak nejak. ale zajimalo by me to, pac doposavad jsem tam mel tech cca 300k a to uz nejake uroky od spusteni budou. a zaroven jsem pochopil, ze to "prihazovani" vlastne nejde zastavit, nejschudnejsi je nastaveni na 1% z plateb, at to mam jaks taks pod kontrolou.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: budu hádat, jak to je myšleno neví možná ani v mBank :-( Tipnu si, že se do toho nepočítají žádné úroky (tedy klidně připsané od samotného začátku mSpoření), ale jak to je doopravdy...

btw do 100.000,- je to jasné od 100.000,1 také, ale jak je to mezi 100.000 - 100.000,1 ? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pozor it crowd utoci!

"V případě, že částka na mSpoření bude vyšší než 100 000 Kč, bude její celá výše úročená nižším úrokem 0,3 % p.a. Již připsané úroky se do tohoto limitu nepočítají."

co znamena ta posledni veta? selsky rozum rika, ze se to uroci denne a pokud tam mam pres pulnoc vic nez 100k, tak dany den mi to zuroci jen 0,3%, jinak 3%.

ale ty pripsane uroky nechapu. brat to doslova, tak ctu, ze si muzu od stavu konta odecist vsechny vygenerovane uroky od zalozeni (jsou snad "jiz pripsane", ne?). nebo o kterych mluvi? o tech, co se mi pripisou 1. den v mesici? a nepocitaji se dany mesic, nebo ten den, nebo jak?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    mSpoření - po snížení úroku chci naplánovat převod částky nad limit pryč. Vše mě to nechá v klidu zadat a až po potvrzení vyskočí hláška:

PŘEVOD S BUDOUCÍM DATEM NELZE U TOHOTO PRODUKTU VYKONAT

Za ty leta s nimi už mě ta polská logika fakt sere. Jsou to neskuteční amatéři! :-(

Tak jsem si ulevil a dávám si do kalendáře upomínku...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    URZA: mám dojem, že se to tak jmenovalo i předtím ;)
    URZA
    URZA --- ---
    no snad ano, poslal jsem to... napada me rceni "neopravuj co neni rozbite"... "popis platby" fakt nema stejny vyznam jako "zprava pro prijemce"
    URZA
    URZA --- ---
    prosimvas kdyz zadavam jednorazovou platbu tak zprava pro prijemce je v policku "popis" ??? diky
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Tohle vidím poprvé. V pátek byly částky jen nezaúčtované. Od včera jsou jak zaúčtované, tak zůstaly i v nezaúčtovaných.

PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VAACLAV: Nikoliv. Z "mých" bank má IB v angličtině Zuno (když budeš chtít poslat "doporučení", stačí říct, vyděláme oba 3 stovky :).
    Pak by ho měla mít ještě Equa (nemám, měl jsem dříve, už si nepamatuji), opět můžu zprostředkovat doporučení (každý 150 Kč), ale bude lepší tohle: http://www.mesec.cz/aktuality/equa-nabizi-200-kc-za-zrizeni-uctu-pro-zamestnance-starbucks/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NIGHTHUNTER: jj zase přesouvat a hlavně si ohlídat zůstatek na 1.9 :-(
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    Existuje IB v AJ? kolega je cizinec, rád by si u mBank otevřel účet, ale česky neumí..díky za radu!
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak už je to tady, ale zatim stále dobrý :-)

Vážený zákazníku,
    jsme rádi, že díky mSpoření pravidelně spoříte drobné částky, když platíte. Abychom pro Vás mohli i nadále udržet atraktivní úročení 3 % p.a. na mSpoření, přistupujeme od 1. 9. 2014 ke snížení limitu pro vyšší úročení z 300 000 Kč na 100 000 Kč. V případě, že částka na mSpoření převyšuje 100 000 Kč, bude mSpoření úročeno 0,3 % p.a.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: nepochopitelne neumi
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    umi mbankovnictvi pracovat s QR kody?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: když už jsem tam byl tak jsem kouknul, že obvykle tam mívám cca 9:07 - 9:09 hod jako čas připsání.
    POPEY
    POPEY --- ---
    supr dekuji moc za odpovedi
    platba se pripsala dnes v 9:30
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: V New IB: Nastavení (ozubené kolečko) klikneš na Služby, oznámení pak Email Push a nastavíš si (pokud máš nastaveno tak klikneš polsko logicky na Změnit nastavení) a vpravo ti teprve vyskočí nová položka menu Historie. V ní pak můžeš filtrovat a prohlížet.
    DYNK
    DYNK --- ---
    POPEY: me nejcasteji pripisuji mezi 9 a 10, ale obecne je to jak rika
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    POPEY: Ono je to složitější. Teoreticky mBank připisuje po celý den. Zkrátka vždy, když se jí v ČNB nakupí dostatek transakcí, tak si je stáhne. První stažení je ráno někdy mezi 8. a 9. hodinou.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevim co to je
    do historie tady v auditku uz jsem se dival
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam