• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    tak z mBanky :-)

Vážený pane ....,
    dovolte mi reagovat na Váš podnět, týkající se nové verze internetových stránek mBank.
    Nové internetové stránky mBank přišly s novým stylem a designem, avšak se zachováním všech původních informací, odkazů a funkcionalit. Cílem bylo nejen přinést nový vzhled, ale také zlepšit přehlednost jednotlivých částí, usnadnění vyhledání jednotlivých informací a témat a v neposlední řadě též odlišit se od ostatních finančních institucí.
    Nový vzhled webu mBank přichází souběžně s novým internetovým bankovnictvím, jež přináší mnoho inovací, které budou s určitostí přínosné pro jejich uživatele. Tyto inovace reagují na neustálý vývoj jak informačních technologií, tak i aktuálních potřeb zákazníků. Samozřejmě jednotlivé funkcionality byly vytvořeny na základě důkladného průzkumu a následného vývoje.
    Samozřejmě každá inovace s sebou nese určitou počáteční nespokojenost, či nedůvěru ze strany uživatelů. Tato je často dána zažitou zvyklostí s využíváním stávající služby z pohledu dlouhodobého uživatele. V tomto případě však doporučujeme vyčkat na první zkušenosti s novým webem, i internetovým bankovnictvím. Domníváme se, že nyní je ještě předčasné uživatelsky hodnotit jeho praktičnost. Můžeme Vás však ujistit, že veškeré připomínky jsou pečlivě evidovány a případné nedostatky budou v průběhu provozu opraveny. V této souvislosti nám dovolte poděkovat za Váš podnět, který je pro nás cennou zpětnou vazbou.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PTAH: Pololaicky se obávám, že jsem-li banka, v principu není vyloučeno, že se mi účetně / z hlediska regulace vyplatí spíš software jako služba ve výdajích než pořízení nehmotného majetku. (A zrovna tak větší vývoj software se spíš outsourcuje, onehdá jsem viděl firmu, co se chlubila, že dodala internetové bankovnictví tuším wALDVIERTLER sPARKASSE nebo tak někomu.)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BUNDA: neprihlasim:( a to se po cca 7-8 letech povazuju za stareho klienta
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PLOMBDENTIST: https://cz.mbank.eu/ pokud se už nepřihlásíš pak máš smůlu jako já BUNDA:-(
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PTAH: to je jen nejaky demo se smyslenym uctem, k cemu je to dobry? je nejaka moznost pouzivat stary internetovy bakovnictvi? vzory prikazu co se mi prenesly do novyho internetovyho bankovnictvi jsou rozbity:(
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Napiste taky - at maji vic primych stiznosti. Nejake steky utopene ve forech k reflexi nepovedou, sesmolit slusny e-mail na 3 odstavecky uz znamena ze je nekdo nespokojeny. IMHO
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Dneska uz jsme napsal do mBanky slusny, ale nespokojeny e-mail. Dam jim jeste sanci do konce roku, pak prejdu k Airbance.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    DRAGON: Bohuzel nemam pristup :-(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    DRAGON: Na tohle bude asi nejelpší Wüstenrot. Ale chce to do začátku aspoň 30 000, pak je úrok 1 % a můžeš pravidelně "zatermínovávat" s bonusem 0,1 až 0,4 %. V případě potřeby lze "beztrestně" termín zrušit a pořád dostáváš základní 1 %.

Nebo ING konto nabízí pro nové klienty na 5 měsíců 2 % (pak ale klesá na 0,8 %), nicméně má ještě zvýhodněné vklady (aktuálně 1,5 %) pro pravidelně vkládající. Prakticky je tak nejvýhdonější "navalit" tam peníze, dát do zvýhodněného vkladu, po skončení všechny vybrat, počkat až se zvýhodněné vklady "vynulují" (někdy následující měsíc, někdy déle, mají to ošetřené nějakou "bulharskou konstantou") a znovu je tam dát.

Nebo ještě Sberbank s 1,63 %, případně Moravský peněžní ústav s 1,2 až 1,7 % (podle výše vkladu)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, to sem netusil, tak pardon
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: ale už ne každému. Nový klienti tam přístup nikdy neměli a staré postupně deaktivují. Takže já už jen new IB :-(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETER_PAN: jiste, vzdyt to porad jede:
    mBank
    https://cz.mbank.eu/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: jako sorry, ale mBank si nikdy zákaznické loajality nevážila. Navíc naprosto tragicky nevyužitý potenciál mFóra a mRady :-(

Ale Polsko řídí vše a tam se rozhoduje.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: da se nejak prihlasovat na to stare IB ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: ale já už tam pět let nejsem, takže žádný insighty už moc nemám. nicméně provoz dvou bankovních systémů není žádná prdel, Raiffka by mohla vykládat :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: chci říct, že je to sere hafo, protože to drahý určitě je (to není jen o údržbě, fakt ne), ale Česko je pro ně testovací píseček, protože když to jednou zavřou, tak už to znova nespustí. kdyby si byli novým IB tak jistí, tak už v PL neběží.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: no jede tam už víc než rok paralelně oboje, takže to nebude asi tak horký...
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Možná bys byl překvapen, kolik. Celkem obvyklé je, že se z vyvinutého programu platí licenční poplatky za údržbu (a možná i používání). Je možné, že ten nový je stojí méně peněz.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    btw právě jsem filtroval úroky v new IB a ten vyhledávací filtr je tradičně polskej :-( Fakt neskuteční amatéři.

Filtruju připsání (mělo by to vyhledat jak PŘIPSÁNÍ ÚROKŮ tak i DAŇ Z PŘIPSÁNÍ ÚROKU a ne pokud napíši celé slovo: PŘIPSÁNÍ tak dostanu hlášku: Operace tohoto typu neexistují :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: nezapomeň, že se rozhoduje v Polsku a ty nějaký názory z Čech nezajímaj :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam