• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    YARIN: Zní to logicky, ale nevím proč to komplikují a nezavedou mKredity - z každé platby kartou kredity, které se počítají proti poplatkům. Jinak za platbu 500,- kartou měsíčně 3 výběry a bez poplatku zní docela dobře (equa má sice libovolně, ale jak dlouho to udrží).
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak jsem aktualizoval androidí aplikaci na mBank CZ 2.0 a pocity smíšené :-(. Nejvíc mě štve, že zrušili widget se zůstatkem - ve FAQ dokonce píšou, že není potřeba, protože stačí spustit aplikaci a je to vidět i bez přihlášení... jenže já kvůli zůstatku nechci hledat a spouštět aplikaci :-(
    YARIN
    YARIN --- ---
    NELDE: poplatek prej platit nebudes muset, protoze kreditka je uver a jakmile zaplatis mesicne petistovku kreditkou, mas zadarmo i debetku (protoze mas kreditku neboli uver), alespon to tak vysvetlujou lidi v tech komentarich z toho odkazu od castera
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak on už v podstatě 5% mimo EUR byl. Byť to maskovali tím lživým prohlášením, že může být aplikován blablabla
    NELDE
    NELDE --- ---
    A na stránkách mají stále ještě psáno: Vydání a vedení karty od 0 Kč na základně zvoleného tarifu a to bez podmínek (jako např. obrat kartou) - při tom za chvíli mění. To je na upozornění na nekalou reklamu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Hlavně se konverzní poplatek zvýšil s 2% na 5%! S těmi kartami je to opruz - platím kreditkou minimálně 10k měsíčně, ale budu muset něco platit debetní, abych za ni neměl poplatek, či co (mám ji jen na výběry) - to je na hlavu padlé. Kdybych neměl hypotéku, tak asi odejdu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    a ja vul nasim v lete zalozil u mbank ucet vychvaluje, jak je oproti sporce ultravyhodna a zadarmo. jeste par takovejch zmen a budu je zas stehovat jinam:/ a ja uz si asi taky brzo definitivne necham jen equ
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    aha, tak koukam, ze na tu mou kartu z FIO se nebude prasit vecne..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: jj Zedna, který jim otestoval v novém IB kde co a ještě je u nich špatnej :-( Koukám i dotaz na zůstatek podražil a konverzní poplatek i u EUR :-) To snad ani u velké poplatkové revoluce nebylo toliko zdražení narár.

Hezkej dárek. Díky mBanko!
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PATRIKCHRZ: máš pravdu... no nic bye bye mBank. Ještě před časem bych si nemyslel, že GE bude levnější než mBank a nabídne mi více služeb zdarma. Časy se mění a štika v bankovním rybníku pomalu zmutovala v kapra.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BUNDA: ale bude poplatek 100 Kč za obnovu (tedy, pokud se nemýlím, jednou za 3 roky)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: koukám reklamština jak vyšitá .-( Vedení mKonta je, bylo a bude zdarma. Za tím si stojíme. Ještě pár změn a platit se může třeba za přístup do IB za jednotlivé platby a slogan bude stále platný .-)

Jinak koukám karta k eMaxu zpoplatněná "zatím nebude".
    DYNK
    DYNK --- ---
    A co ta mRezerva - neni jeji vedeni zdarma? Pokud ano, tak bych si mRezervu zaridil a mel kartu dal zdarma.. od te doby, co mam Citi kreditku, tak z mbank jen vybiram hotovost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: mBank se pomalu, ale jistě chce zbavit části klientů :-D No nic je načase zrušit karty. Podmínku hlídání si něčeho nahradit podmínkou hlídání si něčeho jiného a vydávat to za změnu k lepšímu? No kdo chce kam pomožme mu tam.
    CASTER
    CASTER --- ---
    PETER_PAN: bude to jinak
    Změny v sazebníku mBank :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,532,zmeny-v-sazebniku-mbank.html

od 1. března 2015 máme pro všechny zákazníky, kteří mají debetní kartu, první tři výběry z bankomatu zdarma

Akorat ze za kartu, kterou se mesicne nezaplati aspon 500Kc, se bude platit 29Kc poplatek.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    cywe, achjo
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PETER_PAN: je to pořád stejně blbě. Záleží nejen kdy transakce proběhla, ale i kdy se zaúčtovala.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Jak je to ted s poplatky za vyber z bankomatu? Mel jsem za tenhle mesic zatim 4 platby kartou dohromady pres 3000 CZK a vcera jsem vybral z bankomatu a stejne mi to nauctovalo 9 CZK poplatek. Myslel jsem ze alespon 1 vyber budu mit zdarma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam