• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    GOR
    GOR --- ---
    BUNDA:
    ADAMM:

Jo, mate pravdu panove... proste jsem si to neuvedomil.

I kdyz mi prijde trosku nepomer, ze zridit uver lze SMSkou a na zruseni je treba posilat overeny podpisy...
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    A když chci provést platbu, tak minutu čumim na nahrávání kontaktů ... ufff
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    mBanka má novou aplikaci do telefonů a furt bez QR? Bože můj. Jestli je to pravda, tak to byla poslední naděje, kterou jsem mBance dával.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: tak to byl jen tip na levnější řešení aniž by vytáhla paty z domova .-) Jestli ti více vyhovuje RB tak ať si založí účet u ní.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: z něčeho Everest zaplatit musíš... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: tak RB bych neradil ani nepříteli :) jakou máš úrokovou sazbu, jestli se můžu zeptat? několikrát jsem tady i od známých slyšel, že při konci fixace jim napálili takovou dardu, že se bankéři s krčením ramen sami omlouvali, že s tím nemůžou nic dělat a že na jejich místě by taky refinancovali.
    DYNK
    DYNK --- ---
    BUNDA: Ja bych sel spis asi do RB. Mam tam uz hypo a tim padem ucet, ktery krome platby hypo na nic moc nepouzivam.. nemam k nemu v soucasnosti ani kartu, ale tu zridim ted urcite.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NELDE: I ten prumer za tri mesice by byl lepsi.. mam to hodne ruzny, je to ma druha karta a ucet kde je prumerne kolem 10k abych s sebou nenosil od hlavniho uctu a platim s tim vesmes drobny nakupy abych netahal furt nejaky drobny z penezenky + prave cas od casu neco vetsiho.
    Ten predchozi limit na vybery z bankomatu me nijak netrapil, pac z bankomatu tim nic neberu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: tak třeba Equa zřídí přes kurýra, za doporučení dostane 150,- bonus a má výběry grátis z jakéhokoliv bankomatu v CZ a za směšných 9,- v EU. Netřeba nikam jezdit.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KOC256: manzelka je vazana na mimino v pomerne velke vzdalenosti od nejblizsi pobocky rozumny banky:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: asi tak. Jsem u mBank od samého začátku. New IB mne donutil výplatu přesměrovat jinam a zpoplatnění donutí totéž ženu. Změna je život :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Ano. Za 2k byl jeden, za 3k dva a za 4K tři. Jinak byly za devět korun jeden. Nově máš tři zdarma a pokud neutratíš 500,- měsíčně tak platíš 29,- = méně než za jeden výběr u cizí banky u většiny bank. Pro občasné výběry u cizích bankomatů je to furt dobrá volba.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: diky. Co byly "2000 / 3000 / 4000"? Objemy plateb, za kterys dostal vybery zdarma?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK:
    a manzelka je na mBank nejak vazana?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KOC256: No, ta situace s manzelcinym uctem ze me tu konzervu docela uspesne dela:) Nebyt toho, mel bych v tom jasno.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK:
    a nebo neodejde a budou "mastne" platit. I kdyz zrovna u mBank asi nebudou takove konzervy, ktere by nechtely zmenit banku jen protoze to je zmena...
    DYNK
    DYNK --- ---
    Mne to prijde taky fer, nicmene jim mozna odejde vic klientu, nez cekaji. Ja bych od brezna za kartu platil, tim padem ji budu rusit a s ni nejspis i celej ucet. Tim padem si i manzelka zalozi ucet ve stejny bance jako mam ja, protoze online prevod penez se nam uz parkrat docela hodil. Takze v tomhle pripade na jednoho "nevyhovujiciho" klienta od mBank odejdou dva lidi.
    (Nebo taky zadnej, podle toho jestli se mi bude chtit hlidat placeni mBank kartou).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mě to přijde taky fér... Pro ty co tu kartu využívají alespoň minimálně to je +. A pro ty co tam jen parkují (jako třeba já), tak se musí rozhoupat zda tam potřebují míét kartu jen proto aby peněženka vypadala "drsně" ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    XMEDA: Po pravdě řečeno, těch 500 je tak málo, že to snadno dosáhneš přes různé mikroplatby. A líbí se mi, že dost klientů nad tím ani nemusí přemýšlet - protože mají hypotéku (na kterou musíš mít mKonto a pravděpodobně mají všichni kartu) apod.
    Nicméně by se mohli chovat jako operátoři, kteří minimální útratu počítají jako průměr za tři měsíce.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    XMEDA: XMEDA: dřív jsi musel udělat obrat 4k na tři výběry zdarma, teď stačí 500 Kč. cíl je zdá se zbavit se neaktivních klientů a/nebo je trochu podojit. mně to vykládat nemusíš, princip bezpoplatkovosti je už dávno v háji. konkrétně tuhle změnu jsem čekal víc jak dva roky, protože minimálně tak dlouho už je v Polsku.

osobně je mi - jako člověku, co ten image bezpoplatkovosti pomáhal vytvořit - fakt líto, ale sere pes. já dnes doporučuju kamarádům Equa bank.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam