• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SOJKA: Zkusil bych ČS tam jdou výběry do 500.000,- obvykle bez nutnosti hlásit pár dní předem. Lepší se předem telefonicky informovat na pobočce. Terminál netřeba, mají tam pro ty účely žehličku :-) Osobní zkušenost v KV právě ČS s kartou mBank.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ja zkousel cash advance na dvou pobockach a v obou pripadech mi rekli, ze na pokladne nemaji terminal na karty a vybirat tim padem muzou jen jejich klienti. Byla to Ceska Sporitelna a to druhy nevim, jestli Sberbank, nebo GE (maji pobocky vedle sebe, na ceduli jsem nekoukal). Nakonec jsem to vyresil trema vyberama z bankomatu.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SOJKA: JJá zkoušel tu jejich 800 infolajnu. Hned mě taky nabízela účet zdarma :D
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    PISTA1: to sem asi narazil,ale ten blb byl na dvou pobockach. Ted uz to resim s CS tak snad to dopadne. diky vsem
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ADAMM: 80 000 jsou bankomaty CS bankomaty KB davaj jen 40
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SOJKA: Sem schválně zavolal do KB a není problém, akorát nad 100k je nutno zavolat (stavit) na pobočku a domluvit se aby měli prachy. Asi jso narazil na nějakýho blba.

Jinak u ČSOB může bej problém s tím, že hromadně rušej pobočky a dělaj znich "kontaktní centra" s tíám že pro větší výběry-vklady posílaj lidi k nám na poštu :)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ADAMM: jj to vim,ted sem se konecne dovolal do KB kde jsou ochotny ale zase si to musej overit jestli to pujde protoze prej limit je 200k a jeste se to musi hlasit 2 dny predem.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak z bankomatu je to po 80k (40x2000).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SOJKA: ale tak to není tak úplně chyba mBank :) z jakýho jsi města? a fakt doporučuju napsat na jejich FB, ať ti dají informaci, která pobočka to spolehlivě zařídí.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    jj ptal,ted sem volal do CSOB tam uz to prej neposkytuji,v KB na lince me prepojili nekam kde to neberou. Zas..rany banky,v tomhle je mbanka velky zklamani a abych to vybiral po 4Oti tisicich z bankomatu a za kazdej vyber platil 30 kc se mi teda fakt nechce.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SOJKA: Hele a ptal ses na to, že chceš vybrat prachy přes cash advance?

Protože jestli jsi tam zavolal: "Čus, já sem klient mbank a chci si u vás vybrat prachy." Tak se ani nedivím že tě poslali do ... ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    protože jim to může být u prdele, co je to za kartu. karta jako karta, postup je stejnej. problém je, že s tím očividně mají málo zkušeností.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    chtěj mluvit s vedoucím pobočky - případně bych napsal na jejich FB page a tam si stěžoval, že nejsou ochotní poskytovat služby, které přitom inzerují.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ADAMM: No kdyz sem jim rikal ze by mela byt moznost si tam vybrat penize aniz bych byl jejich klient tak mi rikali ze to opravdu neni mozne a bla bla. Kazdopadne dik.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SOJKA: velka pobocka "kamenne" banky by s tim nemela mit problem. rika se tomu "cash advance" a melo by byt potreba jen to ohlasi treba den predem (ale u vetsich pobocek to pujde imho i bez toho). co se jim na tom nezda, nebo co si predstavit pod 'koukali jak na blazna'?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    cus,mel bych dotaz. Potreboval bych dnes vybrat z mbanky vetsi hotovost v radech sta tisicu. Mbanky bohuzel nemaj hotovostni styk,na mlince me odkazali na jine banky kde to jde pry normalne vybrat ALE zatim se obvolal par pobocek KB a CS a vsude na me koukali jak na blazna. Mate s tim nekdo zkusenosti? Dekuji
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PATRIKCHRZ: mi to navrhove (design) prijde ok. ze je to pomale, nebo rozbite(?) na iphone6, pujde fixnout. naopak by to byl o dost smutnejsi pribeh.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NTR23: Podle tohoto článku se zrovna uživatelům Apple nová aplikace mBank moc nelíbí
    Nová mobilní aplikace mBank u zákazníků propadla – FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/nova-mobilni-aplikace-mbank-u-zakazniku-propadla
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: to je sice smutný, ale zase bych si myslel, že máslo na hlavě má primárně šéf jejich pobočky ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    vsak jim to prislo mailem k jejich uctum a mohli si to nastudovat z obchodnich podminek ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam