• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    cus,mel bych dotaz. Potreboval bych dnes vybrat z mbanky vetsi hotovost v radech sta tisicu. Mbanky bohuzel nemaj hotovostni styk,na mlince me odkazali na jine banky kde to jde pry normalne vybrat ALE zatim se obvolal par pobocek KB a CS a vsude na me koukali jak na blazna. Mate s tim nekdo zkusenosti? Dekuji
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PATRIKCHRZ: mi to navrhove (design) prijde ok. ze je to pomale, nebo rozbite(?) na iphone6, pujde fixnout. naopak by to byl o dost smutnejsi pribeh.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NTR23: Podle tohoto článku se zrovna uživatelům Apple nová aplikace mBank moc nelíbí
    Nová mobilní aplikace mBank u zákazníků propadla – FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/nova-mobilni-aplikace-mbank-u-zakazniku-propadla
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: to je sice smutný, ale zase bych si myslel, že máslo na hlavě má primárně šéf jejich pobočky ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    vsak jim to prislo mailem k jejich uctum a mohli si to nastudovat z obchodnich podminek ;-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Dneska sem měl cestu kolem pobočky, tak sem se stavil zrušit mkreditku. Ptal sem se jak to je s poplatkama karty když mám hypo a chlapci byli totálně mimo, vůbec nevěděli která bije. To že se měněj sazebníky a zavádí se poplatek se prý dozvěděli tak, že tam začli hromadně chodit lidi rušit karty.
    Přijde mě to jako docela solidní úlet, že nedá vedení vlastním pracovníkům nějaký instrukce, když jsou vcelku zásadní změny :(
    PULKA
    PULKA --- ---
    Dá se někde reklamovat, že mi nepřišel příspěvek za doporučení klienta ani tomu doporučenému klientovi? Zakládal si účet v prosinci...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NTR23: mno. na iphonu 4 se mi to vetsinu casu docela kouse. ty seznamy, byt o par polickach (treba seznam uctu..)
    jinak asi dobry. taky jsem zvedavy, jak bude fungovat to zobrazovani zustatku bez prihlaseni. s tim byval na iphonu problem.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    mBank CZ on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/cz/app/mbank-cz/id468058234?mt=8
    je venku a vypadá použitelně

MICA
    MICA --- ---
    DRAGON: A já myslel, že to prostě úplně zrušili, potom co jsem proklikal celý bankovnictví (kromě nastavení/změnit zobrazení samozřejmě)
    ADITU
    ADITU --- ---
    DRAGON: no to je kktismus. bože bože, do čeho's to duši dal... díky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADITU: blokace? nejsi blondyna, ja to taky nemohl najit, protoze nejakej kreten to v historii schoval pod Nastavit zobrazeni. velice logickej krok samozrejme
    ADITU
    ADITU --- ---
    Asi jsem blondýna a nebo to bankovnictví je dost nepřehledné, ale... kde najdu seznam nezaúčtovaných operací, prosím?
    TOM
    TOM --- ---
    BUNDA: asi tak:
    TOM
    TOM --- ---
    PISTA1: já. pořád nemůžu uvěřit, že jich tam mám tolik. tak si ten pocit vychutnávám. kdybych to měl přesunout na něco spořicího, čemu se nebudou líbit okamžité výběry... tak bych se zase cítil chudě .)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: 100% automatickou splátku. Jinak je tuším asi 5%
    YNZA
    YNZA --- ---
    jenze porad nevim co mam jan nastavit
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Ne, je to několik dní poté. Den, kdy to bank strhne, pokud to do té doby neuhradíš sám.
    YNZA
    YNZA --- ---
    vyse automaticke mesicni splatky, omg, to je nazev
    a to datum je co? mamtu "Konec zúčtovacího období "
    YNZA
    YNZA --- ---
    1 a 3 sou jaksi samy, mam kreditku na 30k a do emailu mi chodi mesicni vypis a i to je spam jak svine.
    dulezita bude tedy splatka 100% po trvalakach (hypo nemam, to je alergie na koně?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam