• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PATRIKCHRZ: a už byla mRada, co odešel Vítek?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ADAMM: alespoň na poslední mRadě ještě byl. A ano, iPad dostal.
    Vypadá to, že mně unikl o fous, asi jsem byl třetí v pořadí :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PATRIKCHRZ: teď už bys měl mít tu možnost. btw. pokud vím, tak Zedna už v mRadě po svých hysterických výstupech není :D (ale dostal aspoň na rozloučenou ten vyhraný iPad za nahlášení nejvíc bugů, ne?)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: zRada
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: zRuda?

ADAMM: "Šestou mRadu tvoří PD., schnecke, vejpuste, Zedna, Patrik, fuxoft, MirekM (od 22. 4. 2013)." Ale pámbuví, jak aktuální to je, předtím se střídaly rychleji.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Tak klidně můžeš :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ono celé to záhlaví bych měl aktualizovat :/ Patriku, dám ti správce, nechtělo by se ti to upravit? :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: jo
    NELDE: no VANEK imho má na mysli to, že já už v mRadě nejsem :) nebo se to celé po mém odchodu zrušilo? :D zase už je tady v klubu aktivní Patrik a ten v mRadě je (?)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Třeba podobný orgán teď udělá i Zuno - jen by ho museli pojmenovat jinak.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Náhodou se mi yobrazilo zhálaví; neměla bz se aktualizovat ta část s mRadou? ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AXTHEB: já si to teď nepustím :) sedím teď poněkud komplikovaně přes několik VPN a ta první je tak z prdele nastavená, že brzdí komplet provoz, ale nemám důvod ti nevěřit - i když se mi zdá jako divné řešení.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KID_MCHUTT: AXTHEB je to tam nekde v prvni ctvrthodine
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AXTHEB: to tam snad není, ale platby bezkontaktně jdou jenom na online terminálech, takže terminál ví, kolikrát jsi ten den kde zaplatil. Pokud přetáhneš limit (tři platby za časový úsek, 1500 za časový úsek (tuším hodinu)), donutí tě to zadat PIN.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELDE: neznamenalo, staci ti pocitadlo plateb v karte.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: To by znamenalo zpětný zápis do karty v platebním terminálu, což pochybuji, ta karta by neměla umožnit takový zápis bezkontaktně a mimo hodně bezpečné místo typu bankomat. Ale možná to tak mají.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VANEK: Kdyz z karty vyctes informace k bezkontaktni platbe cteckou, tak sou pouzitelny jen do okamziku nez nekdo tou kartou zaplati. Bezkontakni platby maji delsi CVV2 (myslim) ktery se meni s kazdou transkaci, a da se snadno spocitat jesli pozadavky prisly ve spravnem poradi.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: Ale výsledek je k prdu úplně stejně :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    CAIDEL: Osobně mívám v peněžence jen pár drobáků pro krizové případy.
    VANEK
    VANEK --- ---
    AXTHEB: Cože?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: dřív jí to nenačte, ale hodí to chybu a jednu z nich musíš vytáhnout.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Já bezkontaktní kartu k účtu taky nechci.
    Ale jen z toho důvodu, že mám v peněžence bezkontaktní kreditku a byl bych nerad, aby se když bouchnu peněženkou o terminál, cucli prachy z debetky protože jí to načetlo dřív.

Btw. S jakým předstihem před koncem platnosti volat na mlinku ať vyroběj kontaktní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam