• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: bylo mi jasné, že jednou musí dojít trpělivost i Tobě :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tolik retweetů jsem nedostal ani nepamatuju, ale žádnou velkou radost z toho nemám :(

Adam Zbiejczuk on Twitter: "Hájil jsem @mBank_cz dlouho. I nové IB. I zpoplatnění neaktivních karet. Ale už mě to nebaví :( běžte radši do @equabankcz nebo @fio_banka"
    https://twitter.com/zbiejczuk/status/575983175182258177
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: zdá se, že další level mHry s názvem: naser koho můžeš :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: aha, uz se chytam. byla jsem trochu rozhozena a navic hladova, protoze se mi nepodarilo si po netu objednat obed.
    YARIN
    YARIN --- ---
    a mne neprislo nic a limity hozeny zpatky na tovarni nastaveni. takze diky za tuhle diskuzi, jinak bych to nezjistil, heh.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    a ja zase, ze me natahli na nejakym poplatku za kartu a deset korun mi vrati, hec.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja dostal do "zprav" jen info, ze v nejakem souhrnu dvakrat secitali mSporeni, nebo tak neco.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    To bylo poprvé co do zpráv přišlo něco jiného než máte xx výběrů zdarma, máme pro vás výhodný úvěr a získal jste odznak mamlasa
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ADAMM: já mam zas limity v pořádku, ale zprávu jsem dostal...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: tak ověřeno. V IB žádná zpráva (to je také divné obvykle tam nějaké jsou) a limity Internet a MO/TO vynulovány :-) Protože to je, ale u osoby co platí jen fyzicky v terminálech tak to tak zatím nechám.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: Na fóru psal někdo s vynulovanými limity bez zprávy. Proto jsem na to raději upozornil. Já zprávu nedostal, ale kartu už mám bloklou takže limity nějak neřeším...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no já ji nedostal, ale předpokládal jsem, že to je proto, že se mi s limity nic nestalo :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: jasně, ale na principu to nic nemění. Zkrátka tuto zprávu nedostal každý :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: ona to nebyla hláška, ale "zpráva z banky"...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: ta hláška se nezobrazila všem. Takže je možné že ani všem postiženým :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    Po přihlášení do bankovnictví tam byla nějaká zpráva, že možná mohlo k něčemu takovýmu dojít. Z mého pohledu to je trochu pozdě - každý den se fakt nehlásim :D

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to je fakt pakarna a neposlou ani blby email, nedej boze SMS. nechaji vsechny se potit, aby si na to prisli sami.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADITU: mBank, chybka...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Ach jo, tak limity MO/TO a internetový platby mi taky vynulovali. Jako proč?!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    KID_MCHUTT:
    KOC256: Stupeň je pod nulou a promile je pod procentem.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Dneska mi poslali správu, že:
    "Společně s touto změnou jsme nově od 1. 3. 2015 zavedli poplatek 29 Kč za vedení nepoužívané karty, který nemusíte platit, pokud svou kartou měsíčně zaplatíte alespoň 500 Kč nebo vlastníte libovolný úvěrový produkt."
    Tak som sa troška i urazil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam