• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    proc musim mit limit MO TO kdyz chci platit pres internet a je tam kolonka specialne na internet ?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    ADITU: debilove polsky zrovna to resim proc mi nefungujou platby na netu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    neni v silach vyplnit formular u ceske podnikatelske, online zaplatit a vytisknout papir? vzdycky mi to prislo rychlejsi a i rozumnejsi nez to pojistenu u mBank...

a kdybys to chtel zrychlit tak tam sla tusim i registrace - pak to i predvyplnilo udaje.
    SM3
    SM3 --- ---
    Vyuzil jste nekdo plneni toho cestovniho pojisteni ke karte? Probehlo vse hladce a melo to ocekavany smysl?
    Chapu dobre ze mi mbanka bude uctovat nepouzivanou kartu?
    V podstate vse jsem z mbanky prevedl pryc, jen mam stale kartu kterou nepouzivan a zamyslim se nad tim pojistenim, dost casto a necekane jezdim na par dni mimo cr a neni v mych silach pokazde resit nejakou pojistku/ de/aktivaci...
    Tak si rikam ze cest. poj. bylo docela prakticke, ale jestli by splnilo ocekavani? Pripadne jestli mate tip na alternativu?
    GOR
    GOR --- ---
    GOR: Teda jestli mají obdobný bordel i v mPůjčkách - informace o RPSN ve smlouvě nekonzistentní s informací o RPSN v předsmluvní informaci, tak to bude ještě frmol...
    GOR
    GOR --- ---
    BUNDA: Rozhodnutí arbitra je drsné čtení. Doráží mě, jak se mBankovní právníci úžasně zamotali do svého vlstního bordelu...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Další kolo
    Plánovaná odstávka :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,554,planovana-odstavka.html

ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    SM3: Když jsem to rušil naposledy, tak to přes IB nešlo, musel jsem volat na mlinku.
    SM3
    SM3 --- ---
    Kde v IB zruším cestovní pojistění co bylo ke kartě? Účty mbank už delší dobu nepoužívám a najednou koukám, že je tam minus protože jsem zapomněl na to pojištění...
    Díky ;)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Přesně tak. MBance budiž přiznána zásluha, že dokázala rozhýbat stojaté vody zdejšího bankovnictví. Nebyl to sice první běžný účet se základními službami zdarma (to už zde měla od roku 2006 FIO, v tu dobu ještě záložna), ale šlo o první banku, navíc se dokázali natolik dostat do povědomí veřejnosti, že s ní ostatní banky opravdu musely počítat.
    MBance vděčíme za On-line konto Poštovní spořitelny nebo Genius Gratis od GE, případně za účty „za obrat“ u Raifky či Unicredit, nebo rozsáhlou retenční akci u České spořitelny. I Air Bank byla nucena upravit cenu svých služeb (zrušení 5 Kč poplatku za převod u Malého tarifu a snížení měsíčního poplatku 150 na 100 Kč u Velkého), Equa musela zrušit svůj původně 9 Kč poplatek za výběr z bankomatu.
    Bohužel mBanka usnula na vavřínech. Získala značný počet klientů a získala pocit, že se nemusí moc snažit. Také ukázala ostatním bankám, kde se dá vydělat, aniž by to klient moc řešil – na kurzech. Pozoruji, že banky plíživě zvyšují spread (rozdíl mezi nákupním a prodejním kurzem) případně zavádějí různé přirážky při platbě kartou nebo výběru z bankomatu v zahraničí.

NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Na druhou stranu si přiznej, že nebýt mBank, tak tady tu konkurenci nemáš. Plus je jasné, že nízkonákladové banky musí mít v něčem ořezané služby, aby prosperovali. A najít tu rovnováhu je hodně těžké. Od ostatních bank v tomto ohledu nečekám moc jiný přístup. Ale snad budou komunikovat lépe.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: je to jen sedm a půl! :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    PTAH: Cokoli ve směru návratu o 10 let zpátky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: já bych jen dodal, že v Polsku (aspoň co tak sleduju) rozhodně podobný pokles důvěry nepanuje, takže já si teda myslím, že určité personální změny by mohly pomoct rozhodně. standardní vál "můžou za to Poláci" je sice do určité míry pravdivý, ale ... většinu toho si imho kurví česká pobočka sama.

speciálně v oblasti komunikace, což jim nikdo z PL rozhodně nediktuje.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PTAH: on se pta... nebo to je pro ADAMM: ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: no podle mě to není moc dobrá zpráva, Pawła znám, ale vkládal jsem do něj naděje už dřív a nenaplnily se.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: z mBank teď už dostávám jen špatné zprávy...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Znalci, je to dobrá zpráva, nebo špatná?

Nejstarší tuzemská internetová banka má nového ředitele. Šéfem mBank se oficiálně stal Paweł Kucharski. Ve více než sedmileté historii banky je již jejím šestým šéfem.
    Na konci března z banky definitivně odejde Roman Truhlář, který ve vedení banky vydržel přes tři roky. Truhlář při svém nástupu do funkce uvedl: „Představenstvo matky se rozhodlo, že českou pobočku musí řídit český manažer s dokonalou znalostí místního prostředí.“ Pokud tomu tak opravdu bylo, dnes si to banka již nemyslí a vrací se k polskému šéfovi. Truhlář na podzim 2011 střídal Janusze Mieloszyka, který byl s přestávkou přes dva roky ředitelem proti své vůli, protože bance se nedařilo najít vhodného kandidáta, a když už Petr Řehák v únoru 2010 nastoupil, vydržel jen půl roku a Mieloszyk se musel na další rok vrátit. Kucharski v tuzemské mBank působil již delší dobu a to oficiálně v pozici ředitele pro obchod, marketing a produkt.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak dnes převádím z mSpoření pryč a IB dovolí zadat platbu v budoucnu. Super, ale po potvrzení se zobrazí chyba, že nelze provést platbu v budoucnu. Amatéři :-(

A abych jen nenadával na mBank, tak Equa připsala pro změnu u spořáku HIT bonusový úrok 2x (škoda, že si ho hned zase odečetla).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam