• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PTAH: on se pta... nebo to je pro ADAMM: ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: no podle mě to není moc dobrá zpráva, Pawła znám, ale vkládal jsem do něj naděje už dřív a nenaplnily se.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: z mBank teď už dostávám jen špatné zprávy...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Znalci, je to dobrá zpráva, nebo špatná?

Nejstarší tuzemská internetová banka má nového ředitele. Šéfem mBank se oficiálně stal Paweł Kucharski. Ve více než sedmileté historii banky je již jejím šestým šéfem.
    Na konci března z banky definitivně odejde Roman Truhlář, který ve vedení banky vydržel přes tři roky. Truhlář při svém nástupu do funkce uvedl: „Představenstvo matky se rozhodlo, že českou pobočku musí řídit český manažer s dokonalou znalostí místního prostředí.“ Pokud tomu tak opravdu bylo, dnes si to banka již nemyslí a vrací se k polskému šéfovi. Truhlář na podzim 2011 střídal Janusze Mieloszyka, který byl s přestávkou přes dva roky ředitelem proti své vůli, protože bance se nedařilo najít vhodného kandidáta, a když už Petr Řehák v únoru 2010 nastoupil, vydržel jen půl roku a Mieloszyk se musel na další rok vrátit. Kucharski v tuzemské mBank působil již delší dobu a to oficiálně v pozici ředitele pro obchod, marketing a produkt.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak dnes převádím z mSpoření pryč a IB dovolí zadat platbu v budoucnu. Super, ale po potvrzení se zobrazí chyba, že nelze provést platbu v budoucnu. Amatéři :-(

A abych jen nenadával na mBank, tak Equa připsala pro změnu u spořáku HIT bonusový úrok 2x (škoda, že si ho hned zase odečetla).
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAMM: Dej pak vedet jak ti to funguje. U me to je takovy polovicaty, v ty puvodni aplikaci to fungovalo lip, viz [ DYNK @ mBank ]
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: cajk, jdu to zkusit. díky, to jsem ani nějak nezaznamenal.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: droid, nepřijde to okamžitě, ale max do hodiny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: vida. iPhone nebo Android? a jak to funguje? je tam nějaká push notifikace, takže když přijde platba, tak mě to upozorní?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: S tím souhlasím, kromě tý mobilní appky. Díky tomu že sama informuje o změně stavu na účtu sem mohl zrušit placený SMSky :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ale co mě se týče, tak já třeba nikam neodcházím :) aktuálně jsem se rozhodl, že mBank osobní účet bude můj podnikatelský a Equa bude osobní osobní. Ve FIO mám účet pro svou neziskovku, Zuno a Air bank neaktivní. a takhle mi to vlastně vyhovuje. mě štve to, co jsem měl na starosti já - tedy (ne)komunikace, soc. sítě a podobně. víc než změny okolo produktu. mě se třeba nic z těch změn negativně nedotklo (asi mi to teda ani nijak nepomohlo).

co jsem měl zadarmo, mám zadarmo i nadále. zůstatek v bankomatu nekontroluju. smsky byly zpoplatněné vždycky a jsou i nadále, pořád stejně. spořící účty prakticky nevyužívám. hypotéku jsem v mBank neměl, kreditku jsem kvůli hypotéce zrušil. mobilní appku mám, ale nepoužívám (ani jsem nepoužíval). co mě vyhovuje, je fulltext vyhledávání v historii a možnost přihlašovacího jména. takže čistě "produktově" jsem úplně malinko "v plusu".
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: bylo mi jasné, že jednou musí dojít trpělivost i Tobě :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak koukám na svoje karty a limity jsou jak byly. A to nemám MO/TO nulové.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ADITU: zrovna jsem se snažila zaplatit za telefon a až po třetím pokusu jsem se dokopala přihlásit na IB ... půl hodina života v háji (no jo, nedošlo mi, že musím nastavit nejen výšku limitu, ale i počet, takže jsem to dělala nadvakrát)

asi je fakt čas jít jinam ...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tolik retweetů jsem nedostal ani nepamatuju, ale žádnou velkou radost z toho nemám :(

Adam Zbiejczuk on Twitter: "Hájil jsem @mBank_cz dlouho. I nové IB. I zpoplatnění neaktivních karet. Ale už mě to nebaví :( běžte radši do @equabankcz nebo @fio_banka"
    https://twitter.com/zbiejczuk/status/575983175182258177
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: zdá se, že další level mHry s názvem: naser koho můžeš :-(
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: aha, uz se chytam. byla jsem trochu rozhozena a navic hladova, protoze se mi nepodarilo si po netu objednat obed.
    YARIN
    YARIN --- ---
    a mne neprislo nic a limity hozeny zpatky na tovarni nastaveni. takze diky za tuhle diskuzi, jinak bych to nezjistil, heh.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    a ja zase, ze me natahli na nejakym poplatku za kartu a deset korun mi vrati, hec.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja dostal do "zprav" jen info, ze v nejakem souhrnu dvakrat secitali mSporeni, nebo tak neco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam