KOC256:
NELDE:
BUNDA:
Zadne cislo uctu, tam neni, neni tam vubec nic, i ta cena je zajímavá, tu operaci jsem naskenoval -viz níže.
Nicméně, zavolal jsem na mlinku a teda opravdu mazec, tohle jsem nezažil, slečna evidetně brutánlě naštvaná že tam je, skákání do řeči, jsem se jí skoro musel doprošovat aby se mnou komunikovala, tak zpruzenej hlas jem nezažil, občas se zákazníkama komunikuju po telefonu taky a tohe je teda opravdu extrém, úplně prohozený role kdy se jí já jako záazník servilně "snažim pomoc aby mi pomohla":
Ještě teď mám z toho otevřenou hubu, to je fakt síla, dneska jsem si teda udělal nový názor na celou mBank, protože takhle zpruzená, neochotná a vyloženě hnusná a arogantní kráva nemůže bejt prostě "náhoda". Nic jsme nevyřešili, ona tam nic takového nevidí.
Jinak teda abych pravdu řekl tak nevím co ted, datum zaúčtování je tam až 16/10 , normálně bych si zablokovol kartu, ae zítra ráno odlítám a mám na ní hotel "nevim jestli to je problém zaplatit v cashi" a prostě ani tak se mi do ciziny nechce bez karty, takže jí zablokuju nejdřív za týden.
Po tomhle ranim telefonátu jsem zjistil, že asi jediný způsob jak vysvětlit o co mi jde je dojít s laptopem/mobilem na pobočku a ukázt jim to, ale to asi dneska nestihnu.
Tak at ted nevim, navic s mojí obcesí mi to bude hučet v hlavě asi jako jediný východisko je počat na blokaci karty do pondělí (a očekávat že tam nevznikne ještě větší bordel) a tu opraci řešit asi taky až v pondělí.