• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CAIDEL: napis pojistovne na podatelnu, ze mas podezreni ze u nich mas preplatek ze platis produkt kterej nemas. uvidis jak vytahnou cislo smlouvy.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NELDE: Njn. Koukám, že mi nic jiného nezbyde (ač to už není aktuální, na problém jsem pochopitelně narazil pozdě v noci před odjezdem :). Pro příště.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: mLinka
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAINBOF: Nebude :( Jde o "jiný" typ operace, banka si to strhává sama a jako takové ta platba žádné VS nemá (ani žádné jiné číslo či označení, které by se tvářilo jako jednoznačný identifikátor - v úvahu by připadala leda taková konstanta posledních pěti čísel mého účtu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CAIDEL: bude to vs
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Možná superdebilní dotaz, ale: nevíte někdo, kde bych zjistil číslo svého cestovního pojištění (u mBank)? Mám ho aktivované kdysi dávno, 35 Kč za měsíc se mi stále odečítá, ale lísteček o pojištění, co jsem si tehdy tiskl se už v peněžence natolik zesalátoval, že není k přečtení a nemůžu nikde na webu najít nic jako je moje číslo smlouvy. Čísla asistenčních služeb a rámcové smlouvy jsem našel, ale předpokládám, že bych měl mít také něco jako je číslo pojištěnce nebo tak něco.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nebo jinak- pokud někdo máte účet u equabank a hodíte mi svůj tel., co máte u účtu k zasílání autorizačních zpráv (to by snad dle všeho mělo stačit) do pošty, uvedu vás jako doporučitele
    chci tam jít přes poledne
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ADAMM: já to tušila :-)
    chceš stovku? :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PAKOBYLKA: já mám, ale ono se to taky různě měnilo... nejlepší zeptat se u nich :) ale vypadá to aktuálně tak, že máš pravdu - stovka je pro doporučujícího ;)
    https://www.equabank.cz/download/835-mgm-podminky-20160105.pdf
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    zdar, má tu někdo účet u equabank? Zkoušela jsem se ptát v příslušnějším fóru, ale to je zřejmě úplně mrtvé. Nějak nerozumím tomu bonusu za dohození nového klienta- všude píšou, že stovku dostane ten, kdo ho doporučil i ten kdo byl doporučen, ale ze stránek banky mi to připadá jako že ji dostane jenom ten doporučující. netušíte někdo?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BOD: Asi před více než rokem, když mbanka změnila ceníky a naúčtovala mi nějaký obskurní poplatek který předtím nebyl (sice ho vrátili, ale naštvali mě), vybíral jsem mezi zuno, air, fio, a equa nějakou alternativu a vzhledem k mému způsobu používání účtu a karet mi vyšla equa pro mě nejvýhodnější (lepší úrok na spoření, účty v eur a usd navázané na kartu k běžnému účtu, ...)
    Mě naúčtovali (a po protestu - reklamaci zase vrátili) poplatek ne za převod mezi účty, ale za nastavenou 100% splátku kreditky, kterou mám už pár let zablokovanou (nemám ji fyzicky) a to nastavení tam zůstalo z dřívějška.
    BOD
    BOD --- ---
    ROUMEN: já nechtěl čekat co přijde příště, ten poplatek za převod mezi vlastnímy účty mě dorazil, že to vrátili docela čučím :) o equa sem taky přemýšlel
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BOD: Druhej účet mám u equa, postupně tam převádím platby a až na občasný úlet při změně podmínek pořád za to nic neplatím (těch 25kč mi vrátili)
    BOD
    BOD --- ---
    PATRIKCHRZ: hele tak to nemám na 1% pa ale 2,6% pa, což je teda 2 roky stará nabídka... škoda že sem to nedal na 6 let, to bych měl 5,2% pa, což už je slušný ne? :)
    ROUMEN: s běžnejma výdajema poď k air bance, přechod od mbanky sem byl vážně dobrej nápad, odejít můžeš jak já na hodinu, stačí jako důvod uvést změnu v obch. podmínkách, vřele doporučuji
    ATAN
    ATAN --- ---
    777PLAY: mbank ma podnikatelske ucty jen pro zivnostniky.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Zdravím, zákládám si novou s.r.o. Za jak dlouho a v jaké maximální výši , pokud budu mít účet u MBANK mi může banka dát při měsičním obratu minimálně milión korun třeba kontokorent, nebo kreditní kartu?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: aha! rychlocteni fail. banka to nesdelila. ok. mazu se, pardon.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: no já předpokládám, že zrovna tohle (kolik je tam mrtvých duší) určitě moc dobře ví.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: hele a kde tam je napsaný, že to bude za poplatek?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: podle sebe a mého okolí se tam klientela dost obměnila (ikdyž jim to možná nepříde, páč účet zrušil málokdo, ale umrtvenejch jich budou mít víc než dost).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam