• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    LACIF
    LACIF --- ---
    GOR: cau, musis mit zrizenej ucet "msporeni" a vraci se to koncem zuctovaciho cyklu (to ma kazdej nastaveny jinak)
    GOR
    GOR --- ---
    Za jak dlouho se vám připisuje bonus z mKreditky? Díky.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    VITI: uplně nejvíc vtipná odpověď od mBank:

Běžte do sekce Platby-Platba--Seznam pravidelných plateb. Zde Vám to již v pořádku půjde. V plánovaných operacích můžete platbu pozastavit, odstranit či znovu obnovit. Ale změnu uvnitř platby je potřebné dělat v Seznamu plateb.

to je UX jak hovado :D
    sice tam máš tlačítko Upravit, pole jsou následně editovatelná a je pod tím tlačítko Uložit, ale KDEPAK, to rozhodně není editace! to musíš jinde :D
    VITI
    VITI --- ---
    TOXICMAN: mam to stejny, minuly tydem mi sla platba soupnout, ted to chci zpatky a nic ;-)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    HAYES: díky za potvrzení, je to fakt k neuvěření... jedna ze základních věcí systému zabugovaná a neotestovaná
    HAYES
    HAYES --- ---
    TOXICMAN: taky mi to nefunguje, zkousel jsem minulej tyden. Vyresil jsem uplnym zrusenim a vytvorenim nove operace.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Chci si změnit u měsíční Plánované operace částku, kliknu tedy Upravit, přepíšu částku, kliknu na Uložit... a nic, žádná reakce
    kouknu do web developer konzole a tam: ReferenceError: isCZ is not defined
    může to někdo z vás pro test zkusit taky? mě to prostě upravit nejde...
    LACIF
    LACIF --- ---
    cau, prosim o radu,

umi mbank propojeni s Wallet od budgetbakers?

THX4infO
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EXX: Stanek, mLinka
    EXX
    EXX --- ---
    tak jsem se po asi roce prihlasil na mbank a koukam ze mesicne 29 korun za vedeni karty na emax kontu .. jde to nejak zrusit ? celej ucet ? neumim tuhle moznost najit a teda oproti fiobance nevidim ani zadnej komunikacni portal nebo formular..
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: Taky mi přišlo oznámení o změně podmínek. Poněkud nezajímavé info vzhledem k tomu, že jsem účet zrušila asi před rokem nebo dvěma... ale připomněl jsi mi (díky), že se kvůli tomu chci stavit na nějaké pobočce/stánku a poptat se, jestli si ze mě dělají srandu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Myslel jsem že mBank je už za zenitem a dneska mi přišlo nějaké info o změně OP a dole to byla samá zlatá plaketa... Teda nezkoumal jsem jak moc to je velké a kde se umístily banky, které tak nějak preferuji...

HELVETE
    HELVETE --- ---
    funguje Vám karta v bakomatech ČSOB? Mám ty bílou VISA a poslední měsíc mi v minimálně 3 bankomatech nefungovala (po celé ČR), bankomat jí ještě před zadáním PIN odmítnul. V jiných bankomatech (ale asi všechny ČS, když si tak vybavuji) všechno ok.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NTR23: No cywe fakt jo!!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    E2E4: Pomohlo to teda?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NTR23: Srsly? Beznej trvalej plat prikaz jsou uspory a investice? A automaticke prevody na msporeni (ty vidim) ne ?!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    E2E4: To je taková finta na zákazníky, aby jim praskla cévka, když hledají trvalou platbu a během posledních dvou let ji nemohou najít ani jedenkrát zaplacenou i když trvalý příkaz je aktivní.

Ve filtrech si zaškrtni ty investice

E2E4
    E2E4 --- ---
    Husty, nasel jsem bug.

Nezobrazuji se nektere transakce v historii - kdyz dam moje finance / ucty / historie operaci, nevidim tam jednu transakci, ani se neda vyhledat podle kriterii. Jedna se o trvaly prikaz kazdy mesic, nevidim to tam ani jednou. V Seznamu pravidelnych operaci to vidim jako Aktivni, ale neni tam videt datum posledni platby:

Datum následující platby 23.03.2017
    Datum následující platby 21.04.2017
    Frekvence Jednou za 1 měsíc
    Datum registrace trvalé platby 16.04.2015
    Datum poslední platby Neuvedeno

Kdyz ale kliknu pri zobrazeni historie uctu na "zmenit zobrazeni", transakci v tom starem interface vidim i jsem schopen ji vyhledat. Prijemci platba prijde.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PETER_PAN: "ono se jim zaplo" posílání notifikací u některých účtů "samo" po nějaké úpravě. Pokud jsi to měl, stejně jako já, vypnuté, reklamuj to na mlince.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PETER_PAN: nemáš zapnuté nějaké notifikační SMS?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Muzu se zeptat o co se jedna ? Jaky 10 CZK za SMS ?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam