• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VITI
    VITI --- ---
    PATRIKCHRZ: pred par lety jsem ve FIO neco steloval manzelce a bylo to jak v dosu :-) Super, vsechno sem hned videl a nasel. Je to furt stejny?
    Mbank mne po faceliftu trochu stvala, ale zvykl sem si a hlavne obcas musim neco udelat v tech unicredit koulich a to je uplne sileny .. a pak se mi libi cokoli ;-)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VIGE: přesně tohle je důvod, proč od mé hlavní banky vyžaduji, abych jejich IB bylo maximálně jednoduché, aby fungovalo na čemkoliv - počítači, tabletu, mobilu, a to i když tam bude nějaký starý a/nebo obskurdní prohlížeč, jako je třeba stará Opera mini, co jsem měl na starém BlackBerry s OS6. Teď už mám sice KeyOne, ale to jen díky tomu, že jsem ho dostal zdarma od zaměstnavatele, jinak bych na starém BB klidně zůstal. Taky nevidím důvod měnit mobily co dva roky, jen proto, že je to móda a už vůbec ne proto, že mě do toho bude nutit banka.

Bohužel IB mBank mi na mobilu nefungovalo, na rozdíl třeba od FIO.

Na druhou stranu chytrým telefonům nevěřím už z principu, takže si autorizační SMS nechávám posílat na starou hloupou Nokii.
    VIGE
    VIGE --- ---
    RATTKIN: pokud mi nějaký přístroj vyhovuje a stále funguje, tak nevidim důvod, proč ho vyhazovat. Ale chápu, že pro lidi, co si kupují nové telefony třeba každý půl rok, je to asi nepochopitelné...

Btw. přes web klienta v telefonu to také nefunguje, tam se dokonce zobrazují už neexistující denní a měsíční limity.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RATTKIN: Jen bych dodal, že aplikace banky potřebuje běžet na bezpečném systému - tedy podporovaném systému, kde nejsou bezpečnostní rizika. Navíc takový telefon nemá ani moc rychlá data, takže i vlastní použití nic moc.

VIGE: Stále je možnost používat web klienta.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Nepoužívám, došlo.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    VIGE: promiň ale android 4.4. je fakt starej, to už ani google nedovolí dát na market, to není chyba mBank.
    na windows xp ti to taky nebude fungovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pouzivam a nedoslo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: tak asi jsi vyvolený, narozdíl odemne :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KID_MCHUTT: Já ale taky ne :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: zajímavé, mně nic nepřišlo, ale asi to bude tím, že nepoužívám appku
    VIGE
    VIGE --- ---
    CAIDEL: email mi žádný nepřišel, ale volala jsem už na mLinku, že prý už v pondělí zrušili denní/měsíční limity a podle počtu transakcí a je nově pouze limit na částku, jenomže pokud máš Android verze 4.4. nebude ti v appce už nikdy fungovat změna těch limitů a jde to jen přes komp v IB. Takže pro mě naprosto nepoužitelné a asi po deseti letech se začínám dívat po jiný bance... nový telefon si kvůli tomu pořizovat fakt nechci...

oficiální reakce z mBank: Nakoľko máte Android vo verzii 4.4, vo vašom prípade nie je možné aktualizovať appku na novšiu verziu a teda je možné meniť limity len cez IB. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VIGE: Myslíš tu změnu, co dneska rozesílali mailem jako super fičuru? :) Nevím, nezkoušel jsem, ale jestli jim to nefachá, tak je to velmi, velmi nevhodné načasování.
    VIGE
    VIGE --- ---
    Ahoj, máte taky někdo problém s tím, že vám nefunguje změna limitů na kartě v appce?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    však jsem mrkal :o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: to by imho ekonomické výsledky banky vypadaly jinak :P
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    těch 80-90% jsou už jen mrtvé duše? ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Dnes jsem na vlastní kůžu pocítil výpadek! Což je asi poprvé za cca 10 let, mám dojem. Nakonec není úplně špatný skóre. Podle mých insider informací trval necelé dvě hodiny a postihl cca 10-20% lidí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VITI: Tak to je jeste smutnejsi ze ani nevi kde ta chyba je. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VITI: Me tak na appku doslo info ze mi prisly penize. Po otevreni v tom rychlem prehledu byly ale v historii transakci (ci jak se to jmenuje) ne. Objevily se az za nejakou chvili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam