• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Podle čeho jsi to hledal? Zkus jen datum. Vyhledávání podle některých kritérií nefunguje.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    hm, pekny ulet.

zjistil jsem, ze v online mbankingu nevidim odchozi platby za duchodove pojisteni (pravidelna platba).

divam se do historie (mely odchazet od r. 2014), a neodesla ani jedinkrat (!). zaroven vidim ve vypisech z fondu, ze penize se do sporiciho uctu skutecne prelevaly.

volam na mLinku, kde me nasmeruji na vygenerovani PDF vypisu, kde platby uz skutecne figuruji (!).

unbelievable..

popisuji jim jeste svuj guesstimate, proc to tak muze byt (dve pravidelne platby jsem si v mbankingu oznacil uplne stejnym popiskem / stringem, pricemz historie mi zobrazuje jen jeden z nich). pani na lince mi rika, ze mam udelat printiscreeny a vsechno popsat a poslat tam a tam... (misto aby byla rada, ze jsem odhalil takovou botu).
    MVEK
    MVEK --- ---
    A dělo se to asi ve FF nebo Edge, ale mám dojem, že jsem tehdy zkusil dva browsery a dělo se mi to nahodile v obou.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Níže zmíněné problémy mi připomínají, že spíše v minulém roce, ale možná ještě v zimě, jsem často narážel na to, že jsem musel do splacení kreditní karty nebo ještě někam jít nadvakrát. Vždy jsem kliknul na patřičné tlačítko a dočkal jsem se nekonečného točícího se kolečka. Musel jsem se vrátit o úroveň výš a opakovat. Až jsem je podezříval, že to dělají schválně, abych se na to vykašlal a neudělal plnou splátku včas:-).
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    O novém nastavení mBank jsem napsal článek
    DCC nechceme. mBank umí blokovat nevýhodné kartové kurzy - Měšec.cz
    https://www.mesec.cz/clanky/dcc-nechceme-mbank-umi-blokovat-nevyhodne-kartove-kurzy/
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    LACIF: za mě díky - s vypnutým adblockem se opravdu dostanu dál než na hlavní stránku a zatím to nepadá... pořád používám mBank jako hlavní (průtokovou) banku a tohle mě fakt štve...
    LACIF
    LACIF --- ---
    LACIF: Aha, právě se to objevilo znovu, stačí vypnout a adblock (ms edge)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOXICMAN: nepoužívám adblock, kvůli práci mám prohlížeče bez addonů
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KID_MCHUTT:
    NELDE:
    zjistil jsem, že to dělá adBlock, pokud ho vypnu, všechno chodí... takže se muselo něco změnit u nich nebo v adBlocku :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TOXICMAN: Mně to v Chromu funguje naprosto v pohodě.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOXICMAN: imo se tam něco sere na serverech nebo timeoutuje - včera se mi nedařilo se připojit vůbec, až pak večer
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    opět
    Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Info z diskuse o mBank (zatím jsem nezkoušel):

Dnes jsem v aplikaci narazil na moznost deaktivace DCC, magnetickeho prouzku a vyberu z bankomatu s priplatkem. Po dlouhe dobe zajimave a pomerne novatorske funkce.
    LACIF
    LACIF --- ---
    YARIN: Me se tohle stavalo asi 48 hodin v kuse ze vsech mainstream prohlizecu cca pred tejdnem.. opravili se samo..
    YARIN
    YARIN --- ---
    BLACKTHUNDER: to bude zrejme tou rozsirenou ochranou novy verze ff, s adblockem jsem nikdy problem nemel.. tak snad to vyresej sami
    BLACKTHUNDER
    BLACKTHUNDER --- ---
    YARIN: jsem ráda, že v tom nejsem sama - mozilla firefox, dnes nejnovější verze prohlížeče, ale jedu i adblock, tak jsem myslela, že je to tím.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CAIDEL: no, tak já teď zjistil, že se nedá do mbanky vůbec přihlásit - z chrome - furt jim tam lítá debilní kolečko že pracujou. Po pár minutách jsem to vzdal. Zkusím to ještě jednou z domova a pak ten účet zruším už úplně, ta nefunkčnost a neochota je tam příliš častá na můj vkus...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Jojo. V práci mi to funguje normálně, doma mi to v Chromu taky blbne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: (nové = nepamatovalo si to můj Chrome jako bezpečné zařízení, takže pokaždé přihlášení přes SMS)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: hele mě blbnul Chrome, v tom, že každé přihlášení bylo jako nové, což byla otrava. Nevím, čím to bylo a nechtělo se mi to řešit (mazat cookies, vypnout a zapnout rozšíření), tak teď jedu mBank ve Firefoxu. protože to určitě není tak, že by to tak bylo u všech lidí s Chromem, to by to byl obratem oheň na střeše.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam