KOC256: Samozřejmě, že to možné je, a na jaře mě to nepřekvapilo. Kartu jsem používal divoce přes deset let, a tak je na druhou stranu s podivem, že ještě nic do té doby nebylo. Nemluvě o tom, že jsem těch deset let měl stejné číslo a lišila se jen expirace a třímístný kód (s čímž měl mimochodem jednou problém Microsoft, protože takovou kartu jsem nemohl znovu vložit, a tak jsem neúspěšnou platbu předplatného musel provést úplně jinou formou, a pak teprve odebrat starou kartu a přidat novou se stejným číslem).
Teď ale těch pravděpodobností je málo, všechno byly české weby, a navíc jsem vždy dostal zboží/službu. Ale jasně, třeba používali nebezpečný plugin pro platební bránu do svého e-shopu apod. Minimálně jeden nákup byl u malého e-shopu, kde by to bylo pravděpodobnější. Nebo to souvisí s posledním nákupem, ale pak má problém e-shop Supraphonu nebo jeho brána, protože to bylo jen den a něco před pokusem.
Asi ale začnu opravdu plnohodnotně používat jednorázové karty, jen co zjistím, jestli mi ten Revolut dává omezený počet karet zadarmo, nebo ne.