• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HAYES: je to sileny bug. stalo se mi to samy. v detailnim generovanym pdf vypisu to bylo. resil jsem to asi pulrok nazpet. clovek by si rikal, ze to v tichosti opravi a nasypou si popel na hlavu. tak ne no.
    NELDE
    NELDE --- ---
    HAYES: Zlobí vyhledávání podle čísla účtu. Zkusil bych to podle částky.
    HAYES
    HAYES --- ---
    nemate nekdo zkusenost... Platim x let penzijni pripojisteni trvalou platbou. Ted jsem se chtel podivat v historii, kolik uz jsem zaplatil a ze zdesenim jsem zjistil, ze tam zadny platby nemam. Druhy den me uklidnila pani na lince pojistovny, ze platby standardne chodi. Je te nejakej bug nebo mam nekde neco spatne zadany?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: mně to dělalo jen při rozkliknuti historie účtu. Chrome/macos.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám uBlock origin v aktuálním chromiu, vypnutý ho nemám a normálně mi to funguje.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    E2E4: já mám taky ublock a pro mbanku jsem ho vypnul, tak jako pro pár dalších webů.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AXTHEB: nepouzivam doslova AdBlockTM, that's so 2000s, pouzivam uBlock origin resp. mam pocit ze se mi to stalo i v Safari/AdGuard.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    E2E4: Máš rozbitej adblock.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    teda fakt hrozny, vzhledem k tomu ze v mbank mam par drobnych trvalych prikazu z doby kdy to byla cool banka, tak jsem to jeste nezrusil..

a ted jsem narazil na tenhle problem, pokud by se to nekomu stalo:

mBank
    Nastala chyba připojení k mBank. Mohla být způsobena nastavením firewallu, proxy, nebo nastavením prohlížeče. Pro obnovení stiskněte Ctrl+F5, nebo Ctrl+Shift+F5.

reseni: vypnout adblock

oni zrejme maji nejaky tracking/spyware a kdyz ho nevidi tak se se mnou odmitaji bavit.. desny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    VITI:
    Heh. Tak toho jsem si všiml hned, ale nenapadlo mě, že to nemají ošetřeno a následně, že to prošlo ADAMMovi. :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Pokud to bylo přes Word, tak ten to mohl přeformátovat. Nebo to v té aplikace je špatný znak (-;
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: ADAMM: tak opravdu je problem v te pomlcce :-/ Pritom to byl copy&paste primo z bankovni aplikace.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Jak tak koukám tak ten znak mezi předčíslím a číslem není spojovník "-" (hyphen), ale pomlčka "–" (n-dash), možná to je ten důvod - jestli zadáváš do jednoho pole, tak mu to neprojde formátem. Zkus to nahradit tím, co máš na klávesnici.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: no já jen že jsem to tam vložil a nic to nehlásilo ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: Nekopíruj, prostě to přepiš. Je to jen 17 číslic.
    VITI
    VITI --- ---
    NELDE: ADAMM: z unicreditu se mi podarilo penize odeslal, z mbank se zatim neozvali. Tvrda mezera ani nic jineho tam snad nebylo, zkousel jsem cislo prekopirovat i v ascii editoru :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: nezůstala ti tam někde třeba tvrdá mezera?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: když jsem to teď vložil, tak to vypadá normálně v pořádku, ještě můžu zkusit odeslat korunu, jestli se to nezasekne jinde - ale když dávám jiné "neexistující" číslo, tak to řve už dřív, tady ne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VITI: nuly se doplní samy. Zkus podporu mBank, to číslo účtu je sice "platné", ale možná neexistuje nebo je zablokované?
    Jedině zkusit vygenerovat IBAN a zkusit ten. Ale když jsem zkoušel posledně IBAN, tak mi naskočily poplatky.
    VITI
    VITI --- ---
    Zkousim poslat prevod z mbank na 115–1661380287/0100 a internet bankovnictvi hlasi nevalidni ucet? NEmate nekdo zkusenost zda to nejde nejak obejit? Zkousel jsem nuly na zacatek, nepomaha.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ad dobití Revolutu - zatím to nevypadá, že by se něco změnilo, co? Dneska jsem dopadl stejně jako níže - Požadovaná stránka neexistuje.
    Mám potvrzení SMS.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ADAMM: taky mám mKlíč a aplikací mBank... Už jsem na Revolutu našel info, že s tím mají problém.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam