• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: to nejsem ani já a protože oba s Neldem do vývoje vidíme, nepovažujeme ani jeden takovou věc za milou a příjemnou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    No asi už mě to nudí, ale pořád jsi nedohlédl k jádru pudla, a tedy zrovna tebe jsem vnímal, že nejsi úplný BFU na kterého se zde nyní odvoláváš...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Dočasné nebo trvalé je klientovi jedno. To funguje u plánovaných odstávek, kde je definovaný předpokládaný konec.
    Zejména, když s dvacetiletou dočasností jsme měli nehezkou zkušenost.
    A to prosté řešení je, že nakupují SMS lacino a bez záruky, protože doufají, že jich bude čím dál méně. Zejména, když jiné banky už tyhle autorizace mají jen skrze aplikaci. Ostatně s tímhle nákupem SMS si naběhlo i MZ u očkovacího portálu - když není dostatečná kapacita, tak se to hromadí ve frontě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    a nebo je to jak zaznělo jen dočasný stav. Někdy je (může být) to řešení prosté.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Nesmyslnost je věc pohledu příjemce (-;
    Ono se to banky týká - je to součást jejich služeb. Pokud je tam takové zpoždění, tak by to měli řešit, ne? Takže buď o tom neví, což pochybuji, navíc by to znamenalo, že je to špatná banka, nebo o tom vědí, ale neřeší, protože chtějí, aby měli všichni klienti aplikaci.
    Jestli je to u více operátorů, tak to znamená, že problém je někde na cestě - tipoval bych nákup SMS od nějakého prodejce, který je laciný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    ten prispevek je nesmyslny. Viz informace, ze se to vubec netyka banky...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: to nevím, ale pokud ano, je to na facku
    NELDE
    NELDE --- ---
    Možná nás chtějí donutit k té jejich aplikaci - to se potom potvrzuje tam, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    nevim kdo to pro ne zajistuje, ale operatora mam O2 :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JENDAZCB, KOC256: proto si nejsem jistý tím, jestli je to bankou nebo tmobilem :) celkem pakárna, obzvlášť proto, že to fakt nepřidává ke spokojenosti s mbank (nezávisle na tom, čí je to problém)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    KID_MCHUTT: Třeba je to operátorem. Mě se někdy líně fláká, předplacenej vodafone. A to na běžný přihlašování a operace. Ale po poslání dalších kódů nebo přepnutí telefonu zase přijdou třeba 3 najednou, bezva no. Teda ale 10 minut to fakt většinou netrvá.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    stalo se mi dneska u GOPAY ve spojeni s jinou bankou
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm. tak nevím, je to mbankou nebo tmobile, že SMS na 3D platbu chodí po cca deseti minutách? :/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: neumí
    DYNK
    DYNK --- ---
    Spatne hledam, nebo mBank neumi otevrit ucet v jine mene, nez CZK?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Musí něčím zaměstnat vývojáře. Na oblíbených mi vadilo omezení na 10 položek
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: já pak už taky, ale sere mě to. Vymýšlejí kraviny...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já je našel - je to v šablonách. Ale ty oblíbené platby některé jiné banky ani nemají.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a kdybych pokaždé, když už to chci zrušit, nepřišla nějaká jiná vtipná věc od zaměstanavatele a já se nebál, že ty peníze nedokážou poslat někam jinam...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to jsou čuráci, že jim není rovno. Člověk měl předdefinované často používané platby, ale najít to v tom sračkovém novém bankovnictví je teda nad moje síly.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ILLUZE: Jsem koukala, že mSpoření vlastně nemám. Jen samý e-maxy. Takže to mám na hlavní straně všechno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam