• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: to nevím, ale pokud ano, je to na facku
    NELDE
    NELDE --- ---
    Možná nás chtějí donutit k té jejich aplikaci - to se potom potvrzuje tam, ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    nevim kdo to pro ne zajistuje, ale operatora mam O2 :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JENDAZCB, KOC256: proto si nejsem jistý tím, jestli je to bankou nebo tmobilem :) celkem pakárna, obzvlášť proto, že to fakt nepřidává ke spokojenosti s mbank (nezávisle na tom, čí je to problém)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    KID_MCHUTT: Třeba je to operátorem. Mě se někdy líně fláká, předplacenej vodafone. A to na běžný přihlašování a operace. Ale po poslání dalších kódů nebo přepnutí telefonu zase přijdou třeba 3 najednou, bezva no. Teda ale 10 minut to fakt většinou netrvá.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    stalo se mi dneska u GOPAY ve spojeni s jinou bankou
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm. tak nevím, je to mbankou nebo tmobile, že SMS na 3D platbu chodí po cca deseti minutách? :/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: neumí
    DYNK
    DYNK --- ---
    Spatne hledam, nebo mBank neumi otevrit ucet v jine mene, nez CZK?
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Musí něčím zaměstnat vývojáře. Na oblíbených mi vadilo omezení na 10 položek
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: já pak už taky, ale sere mě to. Vymýšlejí kraviny...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já je našel - je to v šablonách. Ale ty oblíbené platby některé jiné banky ani nemají.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a kdybych pokaždé, když už to chci zrušit, nepřišla nějaká jiná vtipná věc od zaměstanavatele a já se nebál, že ty peníze nedokážou poslat někam jinam...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to jsou čuráci, že jim není rovno. Člověk měl předdefinované často používané platby, ale najít to v tom sračkovém novém bankovnictví je teda nad moje síly.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ILLUZE: Jsem koukala, že mSpoření vlastně nemám. Jen samý e-maxy. Takže to mám na hlavní straně všechno.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Repost z vedlejšího klubu...

Měnil jsem OP a popsal jsem tam jak se mi dařilo měnit ji skrz appilace...

mBank získala mezi mnou využívanými bankami čtvrté místo

...
    4/ mBank - zvolil jsem změnu OP, ale nutilo mě to vyplňovat i údaje, které jsem měnit nechtěl (původ příjmu, trvalé bydliště, obor zaměstnání, ...). Asi bych to ještě zkousl, ale při výzvě abych vložil fotky přední a zadní strany OP, to vyhodilo chybu, že fotky nemohou mít stejný název. Ale já používal foťák, to si měla aplikace vyřešit sama. Při odejítí do foťáku, žádost zmizela a musel BYCH vyplňovat od začátku na což jsem neměl nervy, takže jsem to dodělával na PC.
    ...

Celý post pak:
    [KOC256 @ Banky, bankovnictví, bankovní operace]
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    EDERA: Mně tam to spoření vložit nejde, rve se tam e-Max, který nelze odstranit.

Potvrzeno: Hezký den, paní xxxxx, mSpoření bohužel zatím na hlavní stránku nelze přidat. Omlouváme se za komplikace.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    EDERA: tohle uz jsem taky objevil. :) Ale to "rucni" scitani me neba. Driv to tam bylo secteny rovnou a to bylo moc prima. Nicmene diky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    WALEEK: Ha! Je tam na hlavní stránce "místo pro váš produkt" a tam se pak po kliknutí na nastavení dají přemístit všechny ostatní účty, které to nezobrazilo automaticky. Takže dobrý, vidím je pod sebou. Ještě tu celkovou sumu by to chtělo.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    EDERA: to je teda smutny. Driv to clovek hned videl. :( Diky za info.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam