• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Musí něčím zaměstnat vývojáře. Na oblíbených mi vadilo omezení na 10 položek
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: já pak už taky, ale sere mě to. Vymýšlejí kraviny...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já je našel - je to v šablonách. Ale ty oblíbené platby některé jiné banky ani nemají.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a kdybych pokaždé, když už to chci zrušit, nepřišla nějaká jiná vtipná věc od zaměstanavatele a já se nebál, že ty peníze nedokážou poslat někam jinam...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to jsou čuráci, že jim není rovno. Člověk měl předdefinované často používané platby, ale najít to v tom sračkovém novém bankovnictví je teda nad moje síly.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ILLUZE: Jsem koukala, že mSpoření vlastně nemám. Jen samý e-maxy. Takže to mám na hlavní straně všechno.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Repost z vedlejšího klubu...

Měnil jsem OP a popsal jsem tam jak se mi dařilo měnit ji skrz appilace...

mBank získala mezi mnou využívanými bankami čtvrté místo

...
    4/ mBank - zvolil jsem změnu OP, ale nutilo mě to vyplňovat i údaje, které jsem měnit nechtěl (původ příjmu, trvalé bydliště, obor zaměstnání, ...). Asi bych to ještě zkousl, ale při výzvě abych vložil fotky přední a zadní strany OP, to vyhodilo chybu, že fotky nemohou mít stejný název. Ale já používal foťák, to si měla aplikace vyřešit sama. Při odejítí do foťáku, žádost zmizela a musel BYCH vyplňovat od začátku na což jsem neměl nervy, takže jsem to dodělával na PC.
    ...

Celý post pak:
    [KOC256 @ Banky, bankovnictví, bankovní operace]
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    EDERA: Mně tam to spoření vložit nejde, rve se tam e-Max, který nelze odstranit.

Potvrzeno: Hezký den, paní xxxxx, mSpoření bohužel zatím na hlavní stránku nelze přidat. Omlouváme se za komplikace.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    EDERA: tohle uz jsem taky objevil. :) Ale to "rucni" scitani me neba. Driv to tam bylo secteny rovnou a to bylo moc prima. Nicmene diky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    WALEEK: Ha! Je tam na hlavní stránce "místo pro váš produkt" a tam se pak po kliknutí na nastavení dají přemístit všechny ostatní účty, které to nezobrazilo automaticky. Takže dobrý, vidím je pod sebou. Ještě tu celkovou sumu by to chtělo.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    EDERA: to je teda smutny. Driv to clovek hned videl. :( Diky za info.
    EDERA
    EDERA --- ---
    WALEEK: Je tam někde tuším “spoření”, ale sečíst si to musí člověk už asi sám. Nic lepšího jsem nenašla.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    EDERA: a dopatrala? Ja to jen tak proletel a nedopatral se.
    EDERA
    EDERA --- ---
    To nový bankovnictví je fakt za trest.:-( Nechápu, proč oddělili účty a spořáky. Dřív to bylo pěkně přehledně vidět všechno pod sebou, teď jsem pátrala, kolik peněz tam vlastně dohromady mám.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WITTGENSTEIN: Chápu, že chtějí novou verzi, ale nechápu proč je to beta-verze.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KOC256: V mobilu může člověk přelistovat, na desktopu to nejde - anebo jsem zatím neobjevil tak, ale už jsem tomu věnoval jednu čtvrthodinu plnou frustrace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WITTGENSTEIN:
    Mas tam oba ne? Me to prijde celkem fajn.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ILLUZE: Nahrazení účetního zůstatku disponibilním mě neskutečně štve a NEDÁ se toho zbavit.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: Nápodobně. Vpravo pak zpráva z r. 2017. Na houby info u účtu se spořením - prostě 10 min hledáš, kde se toho dopátrat :(
    U debet zprávy se nezobrazuje skutečná částka na účtu, jen celková s debetem. A u všeho nabídky úvěrů a všech možných pitomin.
    Chtěla jsem zopakovat platbu z minulého měsíce, vyjelo mi to z r. 2018 (jasně a špatný účet).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A nevím jak se zbavit...

KOC256
    KOC256 --- ---
    ILLUZE:
    No celkem se mi to libí, ale používám to specificky...

Až na :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam