• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: no ještě ženskou k tomu! ne, děkuji, raději knihu :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Nechceš, aby tě sličná holčina ovívala, zatímco si na lehátku u bazénu vychutnáváš víno z vlastních vinic? Ty jsi tedy houby miliardář (-;
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: nechci personál, tak velkej barák nepotřebuju :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: (1) Říjen/Listopad je jako naše léto, (2) Klimatizace a stromy (3) Personál, pyčo
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: jako já rád přijedu, ale bydlet v takovém horku, to ani náhodou :) preferuju chladnější podnebí :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Nemusíš jezdit, když nechceš (-;
    Ale ty ostrovy mívají lesy a internet dneska není problém - když už tam je telefonní linka
    Kato Antikeri Island - Greece, Europe - Private Islands for Sale
    https://www.privateislandsonline.com/europe/greece/kato-antikeri-island
    Nebo tady - ten je dokonce jen za 1/4G: https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-82790-x9vqfl/island-ethereal-eretria-eu-34008
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: ostrov mě nebaví, ale velký kus lesa, barák doprostřed, mimo lidi, tlustej internet a byl bych zcela spokojenej :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já bych tedy koupil nějaký ostrov, jestli by to stačilo (miliarda není zase tolik). Samozřejmě bys mohl přijet kdykoli na flám.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: šetřím na spoustu věcí, které si pak nekoupím, protože moje přirozená lakota zvítězí ;)
    KOC256: já jsem velmi neskromný :) ale jak říkáš, je to o úhlu pohledu :) jako jo, asi bych uměl utratit hodně peněz, ale kdybych (vsadil a) vyhrál třeba eurojackpot (je tam snad miliarda), musel bych celkem dlouze přemýšlet, za co bych to utratil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Já jsem naopak skromný... :-)

Ale vždy je to o úhlu pohledu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SDN33:
    Tam jsou TZV obálky. Nastavíš si ji třeba "Pojištění auta" a cílovou částku třeba 25000. A pak si tam přehazuješ peníze. Třeba každý měsíc 3000. A takto máš třeba 10 obálek a pomalu si je plníš z přebytků...

Ale do detailu si to už úplně nepamatuji, už to léta nepoužívám...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Čím méně financí, tím větší cíle, ne? Šetříš na let s Blue Origin?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: já mám furt drahé cíle a "málo" financí :D ale to asi spousta lidí :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KOC256: No já si to představoval tak, že si jen nějak virtuálně přepažím účet, ne, že budu muset vytvářet nový.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Ono to má cenu, pokud těch financí máš "málo" a nebo drahé cíle...
    Já to začal používat, když s tím přišli, ale ve chvíli, kdy za dva měsíce jsem naplnil všechny obálky, tak to přestalo mít smysl...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: aha..tak to je klasický mSpoření. To, co jsem myslel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SDN33: to já taky ne, ale líbilo se mi to u nich. Stejně jako bych ocenil jednorázové virtuální karty pro placení na netu, ale to bych chtěl moc...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KID_MCHUTT: air bank ani nemám
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SDN33: a jsi si jist, že to bylo v mbance a ne v airbank?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Čau, tvl, volám už 15 minut na mLinku z appky, tak tady bude asi rychlejší. Onehdy jsem viděl nabídku na jakýsi virtuální "účet", který si můžu nějak pojmenovat, jako třeba "dovolená" a posílat si tam prachy. Nemůžu to najít. Poradili byste mi, kde to je zase je? Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam