• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    CASTER
    CASTER --- ---
    ADAMM: zkusim to teda priste zvednout, vola mi to cislo ted kazdy den. Jestli budou vedet jak se jmenuju a ze mam ucet v mBank, tak to asi neni jen spoof ale taky nejaky unik dat, ne?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: možná jo
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: tak čísla jdou spoofovat, dost možná je to tenhle problém...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CASTER: těžko říct, ale viděl bych to spíš na ty podvodníky
    CASTER
    CASTER --- ---
    KID_MCHUTT: no to jsem prave cetl a moc tomu nerozumim. Na jednu stranu nekteri pisou, ze je to automat mLinky co dela vyzadane "hovory" technickeho razu, na druhou stranu ze nejaci podvodnici. Nejde mi to dohromady.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Co víte o čísle 234102501?
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Máte někdo zkušenost s Visa Direct? Přišla mi dnes takto platba na kartu, v IB ji vidím jako příchozí, ale k zůstatku na účtu se nepřičetla. Dle stránek Visa to má být do půl hodiny. Nebo je ČR nějak specifická?
    EDERA
    EDERA --- ---
    Tak mám teda konečně staženou mobilní aplikaci a učím se s ní fungovat. V ledasčem dobrý, QR platby oběma směry vyloženě miluju. Ale řekněte mi - jsem tupá nebo tam opravdu nejde změnit trvalý příkaz? Našla jsem jen zrušit, ale změnit (potřebovala jsem o stovku navýšit zálohy na plyn) ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V A/B to jde, ale prostě pořád žádná motivace...

NELDE
    NELDE --- ---
    YARIN: Jak uhnuli, ty nemáš obálku s názvem Private Island a cílovkou 1 GKč?
    YARIN
    YARIN --- ---
    tyvole to jste z tech obalek v mbank docela uhnuli haha
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: no ještě ženskou k tomu! ne, děkuji, raději knihu :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Nechceš, aby tě sličná holčina ovívala, zatímco si na lehátku u bazénu vychutnáváš víno z vlastních vinic? Ty jsi tedy houby miliardář (-;
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: nechci personál, tak velkej barák nepotřebuju :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: (1) Říjen/Listopad je jako naše léto, (2) Klimatizace a stromy (3) Personál, pyčo
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: jako já rád přijedu, ale bydlet v takovém horku, to ani náhodou :) preferuju chladnější podnebí :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Nemusíš jezdit, když nechceš (-;
    Ale ty ostrovy mívají lesy a internet dneska není problém - když už tam je telefonní linka
    Kato Antikeri Island - Greece, Europe - Private Islands for Sale
    https://www.privateislandsonline.com/europe/greece/kato-antikeri-island
    Nebo tady - ten je dokonce jen za 1/4G: https://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-82790-x9vqfl/island-ethereal-eretria-eu-34008
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: ostrov mě nebaví, ale velký kus lesa, barák doprostřed, mimo lidi, tlustej internet a byl bych zcela spokojenej :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Já bych tedy koupil nějaký ostrov, jestli by to stačilo (miliarda není zase tolik). Samozřejmě bys mohl přijet kdykoli na flám.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: šetřím na spoustu věcí, které si pak nekoupím, protože moje přirozená lakota zvítězí ;)
    KOC256: já jsem velmi neskromný :) ale jak říkáš, je to o úhlu pohledu :) jako jo, asi bych uměl utratit hodně peněz, ale kdybych (vsadil a) vyhrál třeba eurojackpot (je tam snad miliarda), musel bych celkem dlouze přemýšlet, za co bych to utratil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    Já jsem naopak skromný... :-)

Ale vždy je to o úhlu pohledu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam