• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUNDA: Ja ten samy den :D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMIRA: Podle historie 20.10.2022
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUNDA: Uvidíme

Kdy jsi se do ty soutěže prohlašoval ty jestli se muzu zeptat?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMIRA: to by mělo stačit. Udělal jsem totéž. Takže buď ti to dorazí později nebo ses nevešel do počtu klientů, ale to krom několika lidí z mbank není schopen ověřit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NELDE: No já si právě kvůli tomu pořídil tu kartu (klientem jsem ale už X let) a někde klikl na "zapojit se" nebo něco podobného a
    přišel mi email "Vážený kliente, děkujeme, ze jste se zapojil do naší akce. Po splnění podmínek akce vám odměnu pošleme na váš účet."
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMIRA: Zcela nový klient. Ale lépe se zeptat u zdroje.
    U starých mělo platit, že kdo si ji pořídil během akce, tak byl automaticky zařazen a měl by tedy ještě mít možnost akci užít, a kdo ji měl před akcí, tak se musel někde zaregistrovat.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMIRA: nemám tušení, ale možná záleží, kdy jsi platil. měli to vyplatit do dvou měsíců od platby.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NELDE: A novým klientem se mysli zařídil si účet nebo zařídil si kartu?

Jsem si ani nevšiml ze by to někde bylo omezené částkou, pouze počtem lidi :/, no nic , asi to bude někde malým písmem, shit hapened, zlata Hello :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMIRA: Peníze pro stávající klienty už jsou užité, takže akce skončila. Někdo mi říkal, že pro nové to ještě je.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NELDE: Teď moc nechápu jako ze uz je vše rozeslane a posílali to jen novým klientům?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMIRA: Už je to pryč, prý možná jen pro nové klienty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUNDA: hmmmm, tak to jsem asi někde udělal chybu :/

nebo to posílají postupně?
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    BUNDA: co tohle? zatím jsem nezkoumal...
    Komplet nákup gratis nebo se slevou až 2 000 Kč - | CZC.cz
    https://www.czc.cz/skippay/clanek
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: přesně. další dva za ČSOB. Nechce se přidat ještě nějaká bankoa? :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: taky tak, to se šikne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak 2.000,- Kč za použití eKarty dorazilo. Díky mBank :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Tak dneska skončili. V Brně není už 5. den fungující vkladomat, na infolince to ani neví, jel jsem přes Boskovice, tam to taky nefungovalo. V 21 to asi bylo fajn.

Neměl jsem v plánu to měnit, ale to je fakt amatérismus A1. Jako chci narvat řádově 100k do banky a nejde to v druhým největším městě.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    taky jsem měl problém zaplatit.
    asi chyba comgate spíš než mbank?
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jsem jediný, kdo naráží u plateb kartou mBanky na e-shopech přes standardní brány (dneska Comgate), že ve chvíli, kdy čeká brána na potvrzení platby v mobilní appce, tak nesmím radši pohnout ani myší, natož kolečkem myši, dokud to nepotvrdím? Už několikrát se mi stalo, že mi vyskočí v bráně frame mBanky o potřebě potvrdit (a se zavádějícím tlačítkem Potvrdit dole), kdy šahám po mobilu, abych potvrdil transakci tam. Ale když se právě třeba posunu, abych viděl ten frame celý, protože se to do okna nevešlo, tak mi to najednou spadne do selhání transakce, nebo že nebyla potvrzena a musím ji opakovat.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    E2E4: ale slečna Kordysova výjimkou potvrzuje pravidlo :-p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam