BOBASH: hele vážně je potřeba ze sebe dělat takovýdleho fachidiota? Kdykoliv sem nakouknu, potkám tvůj výlev o teslách, AI, FSD a jak je to celý úplně k ničemu... twl to jsou už minimálně dva roky týhle zaseklý desky, přičemž tvoje znalosti a představy o AI jsou asi tak silný a realistický, jako moje o N63 motoru od BMW. Přitom máš evidentně o autech dostatečný znalosti a tvoje připomínky k ostatním věcem jsou naprosto věcný a v pohodě, ale jak ti to najede, tak tu vyfrkneš během dopoledne patnáct příspěvků jak z diskuze na novinkách.cz. Já se kolem automatizace a machine learningu motám hodně z povzdálí v práci posledních pár let, a rozhodně si nedovolím takovýdle kategorický soudy, je to složitý, je to haluz, lezou z toho občas dost překvapivý výsledky a ty ještě musíš nějak interpretovat a vyhodnotit jejich validitu, což je taky dost obsáhlá kapitola, ale ne, ty máš svoje bílý kočky a sloupy a přes to auto nejede... já už fakt nevím, když ti tu všichni slíbíme, že si nebudeme myslet, že autopilot v Tesle řídí neomylně sám, nemůžeme tuhle debatu konečně opustit a vrátit se k něčemu konstruktivnějšímu?
Já vim, nemůžeme, serte na mě, je to marný.