ICS: To jsem nevěděl že tohle je taky limit elektromobilismu. Protože půltunový vlek musí uvést skoro cokoliv spalovacího, natož takové obří monstrum.
To s tou nahraditelností dává smysl. Ale obecně podle mě tahle služba bude fungující až těch aut bude mnohem více, to znamená že problém s jedním autem není zásadní.
Ale opravdu si nedokážu představit, že někdo bude dobrovolně jezdit zbytečně s vozíkem někde v centru Prahy. Na tyhle cesty se vždycky těším. Je pravdou že s vozíkem nejezdím zdaleka denně a vždy si ho půjčuju i s autem, takže trochu diskomfort. Ale už se mi stalo že mě auto při nakládání někdo pěkně zablokoval, couvání v jednosměrkách a hodně lomených výjezdech ze silnice. Je to prostě taková nouzovka, daleko raději si půjčuju rovnou dodávku. Jednou jsem takhle po Praze asi 20minut kroužil, abych našel flek kde můžu s vozejkem zaparkovat abych se mohl jít vychcat :-D
Proto bych dal přednost něčemu kompaktnímu. Co se týče těch plošin, je to naprosto běžné řešení a moc to nestojí. Pravděpodobně méně než ten vozejk.