BOBASH: BOBASH: Výbavu už asi žádnou dokupovat nebudeme, je to pro v celku nenáročného člověka. Možná jsem to tam měl víc zvýraznit, je to pro člověka, kterej si jezdí svojí trasu, jinak moc jezdit neumí. Dálkovky dělat nebude (jinej řidič možná jo, ale třeba jednou za x měsíců) - viz dole.
Zrovna látka/kůže tam je jenom proto, že to kia má a ostatní ne, jinak bych to tam vůbec nezmiňoval. Čekal jsem, kdy se někdo toho chytne, proto jsem tam psal o nedůležitých věcech.
1. Teslu jsem vyřadil, protože je veškeré ovládání na displeji, což řidička odmítla.
2. O Mustangu jsem nečetl nic moc hezkého, tak jsem ho tam nedal, ale asi přidám protože fakt malej výběr (ony to jsou vlastně jenom dvě auta, VW a Hyundai, žejo...)
3. BMW jsem myslel, že je předělanej benziňák, tak to určitě přidám :) EDIT: Aha, takže je to předělanej benziňák, tak to nepřidám.
BOBASH: Já na rychlonabíječky skoro nejezdím, a tohle auto na ně nebude vůbec jezdit, ale jde mi o přeprodejní hodnotu. Několikrát jsem tady psal, že se bojím morálního zastarávání elektromobilů, takže fakt nechci za 5 let prodávat auto, kterému cenově konkurují modely s 100kwh baterkama a 350kwh nabíjením. (I z toho důvodu je požadavek na min 70kwh baterii). Za x let tady bude těch 100kw+ nabíječek spousta a bude to přesně naopak, než teď, tzn. málokteré auto to umět nebude, takže nechci bejt v nevýhodě.
Ještě jsem přemýšlel, že tam přidám kategorii vychytávky, třeba u té Kia by to bylo 3,6kw zásuvka. Mít z auta "generátor" je super věc.