BOBASH: ta tvoje teorie o "kriceni na mraky" opravdu o tobe prozrazuje vic nez si myslis :-)
To je prave na nyxu to zajimavy. Kazdej zije v nejakejch podminkach a ma pocit, ze tak jak to ma on to musi nutne mit vsichni. Me to ale presto prekvapuje, protoze pokud by si teda nekdo opravdu dal tu namahu a sledoval co sem kam pisu, tak by zjistil ze treba v auditku "so vas sere" ktery by asi pro to kriceni na mraky bylo tim spravnym mistem nemam snad ani jeden prislusnej prispevek. Me tak nejak vicemene nic nesere. Jestli to je tim, ze ziju vicemene podle svejch predstav, nebo tim ze nejsem ten typ kterej ma pocit ze sklenice je poloprazdna - tezko rict.
BOBASH: V tom mas samozrejme pravdu: ja si kupuju jenom to, co je pro me nejlepsi, mozna i proto jsem se svym zivotem tak spokojenej. Takze presne tak jak pises, dokud ty elektromobily nebudou lepsi nez to cim jezdim ted, nemam duvod si je kupovat a budu je "blazeovane ignorovat", to prenecham vam. V momente kdy lepsi budou vstanu a druhej den si ho koupim, pokud zrovna to auto budu potrebovat, ja s nima problem fakt nemam. Proc bych mel kvuli tomu nekam kricet uz netusim vubec. I kdyz, kdyz jde o ZIVOTNI HODNOTY je jasny ze kricet se musi, coz? Nebo ne? Sver se, hlavne to v sobe nedus :-)))