• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    MESTREY_
    MESTREY_ --- ---
    JYRKA: Nebyl to iPace, co horel v podzemnich garazich ondinoj?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JYRKA: Au 😔
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Masakr

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    W_NOICE78: šílený, mě ehybrid dodali za 6 týdnů a to byl v plný, teda kromě nebes, což je u EV totální blbost.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78: mohl bych se podívat do statistik Škodovky, ale pro jednoduchost a moje bezpečí: velká část lidí radši objednává skladové vozy. Automobilky se snaží konfigurovat výrobu na sklad tak, aby pokrývala většinovou spotřebu. Ten vliv výroby na objednávku zákazníků není tak velký.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    JYRKA: Ja s tim problem nemam, jen vliv Muskova chovani na prodeje se urcite nepromitne hned v lednu, ale bude mit delsi setrvacnost.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78: Ber to pozitivně. Kdyby sis to auto objednal u VW v roce 1631, tak by ti ho dodali nejdřív až v roce 1945
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    VW konecne dodalo auta objednany pred rokem.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SPEEDY: urcite v tom hra rolu ta polovicna cena
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    JIMIQ: Ajajaj, timto tempem Dacia brzy predezene "best value for money" na nejvetsim evropskem thru. Jak se to mohlo stat?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Kdo si chce zkusit trochu netradiční jízdu tak tady máte možnost vyhrát poukázku zdarma.

Driftování s Teslou? zpověď zkušeného řidiče + SOUTĚŽ! #tesla #drifting #drift @NejzabavnejsiTesla
    https://youtu.be/FewZcqrgiG0
    LELI
    LELI --- ---
    DZODZO: je to ohromne prima, jednou se mi to taky stalo. :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CYBERHIPPY: to musi byt zaujimave, ked z FR kupis do CR take auto s prenajatou baterkou :)
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    ...pozorujem pravidelne bazarové ponuky elektromobilov ve francii (dobrý je napríklad www.lacentrale.fr) a srovnávam to s nabídkou v bazarech v ČR

…komické je, jak často v českých bazarech mají jen nakopírované fotky z francouzského bazaru a pridají si k ponuce klidne i +10 000EUR ;oD

...ve francii je možnost financování baterie formou pronájmu
    ...proto je v nabídkách nutno dát pozor, jestli je baterie v ceně, nebo je pronajímaná
    VRUT
    VRUT --- ---
    LELI: z Acek mam nakonec uz druhy auto na baterky a sem s nima spokojenej, i dobry slevy mi dali bez velkyho smlouvani
    LELI
    LELI --- ---
    HANZS: Esa je obyc starej autobazar jako kazdej jinej, AAAcka jsou skutecna korporace a firma co nekam smeruje a chape moderni dobu... na ojety elektro je to asi nejlepsi volba, druhej takovej hrac v cechach asi pravdepodobne neni, je videt ze do elektro-vetve nacpali dost penez a prave proto pouzivaj ty diagnostiky baterek a maj tam lidi co tomu realne rozumej (elektromobily tam ma na starost nekde vejs v korporatnim zebricku typek co ma PhD tusim z bateriovejch technologii v elektromobilech, nebo tak neco)... Je to takovy jako srovnavat jabka s boruvkama, oboje je ovoce, ale realne je to neco dost jinyho. :-)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    HANZS: Pokles AutoEsa lze pozorovat delší dobu, prodával jsem ICE před 4 lety, nabídli cenu o 20k níž než AAA, ale koupit to chtěli. Před dvěma lety jsem prodával další auto a to už mi řekli, že veškeré auta nad 200k jedině do komise, AAA auto chtělo vykoupit ihned.
    MESTREY_
    MESTREY_ --- ---
    HANZS: Stejny pristup jako Esa ma i Skoda plus. Pokud ho vezmou, tak maximalne do komise anebo nabidnou nejakou smesnou castku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam