DIM_: Jediný auto, který si za poslední dobu vzpomínám, že po mě chtělo zatáhnout ručku, byl Opel Grandland. Že by se auto nerozjelo bez toho, abych specificky povolil ručku, pokud jsem jí předtím cíleně nezatáhl (a většinou i potom), si nevybavuju.
Ad zamykání – jsou dvě varianty u civilizovaných aut.
Jedna je, že se auto odemyká a zamyká na přítomnost klíčku v okolí. To má svoje výhody, ale i nevýhody – můžeš nechtít, aby se auto celý odemklo jen proto, že k němu přijdeš. Tohle typicky dělají Renaulty a Dacie.
Druhá varianta je, že k autu přijdeš s klíčem/telefonem v kapse a odemkneš chycením za kliku, následně zamkneš dotykem plošky na klice. To dělá většina ostatních.
Třeba Škodovka teď přechází z druhý varianty na první.
Situaci, kdy bych pro zamčení auta potřeboval klíček, si opět nevybavuju.
Teda s výjimkou Leapmotoru B10, kterej mám půjčenej teď, a kterej je úplně idiotskej úplně ve všech ohledech, včetně toho, že přijdu, odemkne se, zmáčknu kliku, aby se vyklopila (je zapuštěná), jenomže tam, kde jí mačkám, je i ploška na odemykání/zamykání, takže se ta debilní věc rovnou zamkne.
A jediná spolehlivá cesta, jak ten krám zamknout, je vytáhnout telefon a použít appku.
Mimochodem, Tesly s jejich kombinací karty a appky jsou taky mnohem nepříjemnější než klasickej systém "mám klíček v kapse".
Třeba věc, kterou Tesla nemá a je naprosto geniální, je "virtuální pedál". Tedy přijdu, kopnu pod nárazník (btw kopnu, ne zamávám ze strany na stranu), kufr se otevře, ale jen v případě, že stojím ZA autem s klíčkem, ne když stojím vedle něj.