KURE: Jestli je to dobrej nápad koupit záleží na tom, jak ti to sedne.
Jezdil jsem z MEB aut snad vším, kromě Tavascanu a Bornu, Tavascan u nás zatím není a Born mě nějak nezajímal.
Za mě rozdíly Ford vs. VW/Škoda:
- Jinej infotainment, je postavenej na "střevech" koncernu, což je dneska už výhoda, má vertikální displej, což může bejt pro někoho výhoda (vypadá to líp, máš dolní okraj s ovládáním víc po ruce), ale celkově mi přišlo, že to nefunguje tak dobře.
- Ergonomie je spíš VW než Škoda, včetně přešlapů jako jsou dvě tlačítka na okna, přepínací mezi předkem a zadkem.
- Jinak naladěnej podvozek. Což je super, jak Explorer, tak Capri očividně ladili u Fordu a je to vidět, má to takovou tu jejich typickou hravost, která odlišovala třeba Mondeo od Passatu. S dvoukolkovým Capri se mi s omezeným ESP dařilo jezdit přesně stejným stylem jako Bodie a Doyle v Profesionálech – ne úplně smykem, ale furt si to tak pokvikávalo gumama a házelo prdelí.
- Největší výhoda: Cena. Capri bejvá levnější nebo máš za stejný prachy víc výkonu/výbavy.
- Druhá výhoda: Není jich tolik a vypadá to zajímavějc, skoro bych i řekl že je to hezčí.
Jo a některý verze mají 79 kWh baterku, zatímco ekvivalentní verze u VW/Škody měly ještě 77 kWh, ale to se v průběhu výroby různě mění a asi to není nijak zásadní, pokud si to nechceš nechávat po záruce.
Závěr: Obejdi si prodejce, projeď si všechny varianty, jestli tě nějaká z nich bude něčím štvát (VW mi přijde že má nejhnusnější interiéry, Škodovka je nejlíp udělaná a má nejlepší infotainment, ale je to trochu nuda, Ford je někde mezi a je trochu zábava s ním jezdit), poptej se, za kolik ti co prodaj a rozhodni se podle toho.