FEDAJKIN:
Verze excellence awd 530 koni, sedi to jako pribity na silnici, podvozek mi maximalne vyhovuje, i detem, kterym je uvnitr mnohem komfortneji nez predtim.
Uvnitr naprosto luxus, sedi se velmi pohodlne (mám 193cm), HUD, display u volantu, i tablet uprostred fajn. Tichy ve vyssich rychlostech na dalnici, interier fakt skvely.
Mensi kufr nez Tesla model Y ale vetsi prostor pro lidi vzadu.
0-100 za 4.1 sekundy i kdyz oficialne inzeruji 4.5 (vyzkouseno na 2 ruznych usecich a vic nemam potrebu)
prechazel jsem ze superba 2.0 TSI 206kw a kdyz jsem si naposledy sedl zpatky prisel jsem si jak ve stredoveku.
Klady:
+ Vykon, Ticho, Interier, Audio, V2L v zakladu
+ pro me vzhled, kterej se mi hodne libi oproti cemukoliv jinymu v tehle kategorii.
+ appka umi uplne vsechno co ostatni auta (predehrev,
+ 360 kamery - vidite vsechno + seznory - vidite v CM jak jste daleko od veci. Je to obrovsky auto takze se to hodi.
+ Zaruka 6 let auto 8 let baterka nebo 180tisic km - neni o cem vubec.
Zápory:
- zere to trochu vic, 22-25 kombinovana pri 130-140, ale nabijim v praci zdarma, takze tohle neresim zatim.
- nema autoparking (mne to nevadi)
Neutral:
~ jizdni asistenti: na dalnici ok, ve meste nepouzitelny, ma se zlepsit updatama
~ absence 1 pedal drive - i na HARD rekuperaci to vicemene plachti ve velke rychlosti, ale to je u me zadouci - je to velmi prijemny pro prechod ze spalovaku, a zaroven to brzdi v nizsich rychlostech samo trosku
~ tablet uprostred vyzadoval si chvili zvyknout, ale jakmile clovek objevi jak si pridat zkratky, tak uplne v klidu (updaty zmeni brzo)
~ Android platforma - pro nekoho nevyhoda, pro me velka vyhoda. Je discord kde to lidi hackujou, muze si clovek odemknout napriklad Sentry mode, ovladani
~ cenove mi prislo prepalene oproti tesle, ale ten interier za to stoji a jizdni vlastnosti
To je co me z patra napada asi vse.