Jinak včera jsem vrátil XPeng G9 a story podobná jako s P7+. Na první pohled ten interiér vypadá líp, protože je hnědej, ale v detailech je udělanej NEUVĚŘITELNĚ blbě – nebo jako byl by ok, kdyby byl v konkurentovi Dacie Bigster, v konkurentovi GLC je to komicky špatný. Nejen na omak hnusný a často tvrdý plasty, ale věci smontovaný tak blbě, že je jasný, že musej časem upadnout, po ani ne 20kkm odrbaný čalounění kufru, ze kterýho lezou chlupy a tak.
Furt to má nejlepší asistent parkování na světě, některý věci kolem infotainmentu jsou fajn.
Lane Assist je životu nebezpečnej, když detekuje vyjetí z pruhu, tak ztuhne cca v nastaveným směru (pryč ze silnice) a musíš ho přervat.
Žere to na dálnici tak 22-25, reálnej dojezd tudíž odpovídá rozdílu ve WLTP oproti GLC – tedy tak o 100 km.
Podvozek a řízení škoda mluvit. Kromě toho, že se to kymácí jak bárka, tak to taky neumí filtrovat ostrý nerovnosti.
Je to celý nedodělaný, nedomyšlený, je na tom vidět, že měl někdo seznam, co musí "splnit" a měl na to absurdně krátkej čas. Žádnej zázračně rychlej vývoj u čínskejch automobilek neexistuje, vyvíjejí to rychle proto, že to nedodělaj.
V Evropě by tohle nebyl ani prototyp.
(a to jsem mezitím mluvil s týpkem, kterej pracuje ve firmě, co tyhle věci vyrábí, víc než potvrdil můj odhad, jak to asi vypadá)