ALESH: Chceš to nový? Kolik na to máš peněz?
Mě osobně nejvíc sedí ovládání elektrických VW/Škodovek (těch ještě víc), ale chápu, že pokud chceš něco "jinýho" není to ono. Ale mimochodem VW už taky docela zvládá přidávat věci přes OTA a zanedlouho by třeba měli přidat digitální klíčky (nevím jak moc ke starým autům) co budeš mít normálně jako kartu v Apple Wallet (nebo Android ekvivalentu). A celkově mi jejich infotainmenty přijdou nejintuitivnější, plus nemusím úplně všechno hledat v displeji a mám furt nějaký tlačítka a tak. Je důvod, proč je Elroq nejprodávanější.
Plus si můžeš koupit ID.7, když nechceš SUV. Nebo si počkat na ID.Polo/Epiq/Raval, když chceš utratit málo peněz.
Alternativně si můžeš koupit Enyaq od Fordu (Capri), trochu líp to jezdí, ale má to horší infotainment.
Co vůbec nikdo nezmínil jsou Renaulty. Mají překvapivě skvělej infotainment postavenej na Googlu a jsou překvapivě skvěle ergonomický. Bohužel jejich jediný větší elektrický auto je Scénic, což je kříženec mezi malým SUV a MPV a kombíkem a je to předokolka s bídnýma 200 koněma. Ale jezdí to příjemně, je to hrozně praktický a za dobrý peníze.
Ioniq 5 a 6 jsou super a mají 800V nabíjení, ale taky mají podivný infotainmenty, to nabíjení často není tak rychlý, jak by člověk čekal (několikrát se mi stalo, že mi ve stejný roční době reálně nabíjel rychleji Enyaq) a jsou takový trochu "nedotažený".
EV6 asi dtto, ty menší jsem ještě neřídil.
Jestli máš o něco víc peněz, tak fakt skvělej je Mercedes CLA EQ. Včetně věcí jako že to běží na pár velkejch počítačích a OS jako Tesla (tedy ne milion řídících jednotek), bude to celý možný updatovat s novýma funkcema minimálně do konce modelovýho cyklu (takže by to třeba mělo dostat Level 3 autonomii), má to AI hlasovýho asistenta, se kterým si docela pokecáš (to teda Škodovka taky, ale tam není tak chytrej), málo to žere, hodně to dojede. Plus to bude dobře držet cenu.
O něco vejš cenově bude nová C-klasse a hlavně nová i3 (což nebude nástupce starý i3, ale normálně elektrická trojková řada). Podle prvních testů iX3 to je asi nejlepší kus elektrický techniky na trhu. Ale i u i3 se nejspíš bavíme tak o 1,5-1,6 v základu.
Z Číňanů jsem pořádně jezdil:
Všema BYD. Překvapivě dobře vyrobený, byť je otázka, jak to bude držet v průběhu let. Velmi slušně to jezdí. Nejslabší stránka je tragický UX a ergonomie, kde radši vymýšleli kraviny jako otáčecí displej tlačítkem na volantu, než rozumný rozložení věcí na tom displeji. A umí to taky dělat srandy jako že stojí u Hlaváku, jedeš na Jiřák a navigace tě posílá někam na Ječnou, protože si myslí, že Jiřák je tam (true story).
Ale hlavně – žere to jako kráva. Naprosto to smazává výhodu obří baterky, reálně to má menší dojezd než Enyaq.
MG jsou krámy. Naposledy jsem jezdil nějaký S5 nebo jak se to jmenovalo, takovej pokus o čínskýho Elroqa, blbě to jezdilo, infotainment k vzteku a hnusně udělaný. Dost jak si představuješ čínský auto. Dokonce i Cyberster dokázali udělat tak, že jezdí nahovno, plus u něj teda dokázali ergonomii/UX zprasit ještě víc.
Nio je fajn, ale stojí skoro jako Audi. A taky docela žere.
Když jsme u Audi, tak Q4 e-tron nevím proč kupovat, je to dražší Enyaq bez zásadní výhody. Q6 e-tron je skvělá, ale drahá. A6 e-tron je věc, která by pro člověka, co nechce kombík, mohla bejt super, ale je drahá.